TØY OG BØY

IMG_9240-001
Tights // Topp (adlinks)

God formiddag folkens !
Her skinner sola og det ser ut til å bli en perfekt lørdag. Planen for dagen er trening og bursdgsselskap til min bror ikveld. Mamma har bakt min favorittsjokoladekake, så da skal sukkerstoppavtalen bli satt på prøve! Vi får se hva som skjer. Kanskje jeg velger kake fremfor stolthet i kveld…;)

Som dere sikkert vet så jobber jeg med fleksibiliteten min, og målet er spagaten på sikt. Inspirert av damer som Suzanne Svanevik så tøyer jeg som en helt om dagen. Det gøye er jo at det faktisk funker. Det går sent men jeg tror faktisk ikke jeg har vært så myk som jeg er nå, før.

IMG_9246-001

Det som stopper meg nå for øyeblikket er bakside lår, utrolig nok. Jeg har aldri vært noe spesielt stiv der, men nå er hoftebøyerne og fremsiden såpass oppmyknet at baksiden henger etter. Da vet jeg hvertfall hva jeg må jobbe med 🙂 Kan du gå ned i spagaten, og hvordan gikk du frem for å klare det isåfall?  Jeg gleder meg til å kjenne på følelsen av å sitte i en spagat og smile fra øre til øre!  Dette er meg om en (GOD) stund, bare vent å se;

shutterstock_65560498.tif

Fargen på tightsen ligner hvertfall 😛
Ønsker alle en herlig lørdag!

10 comments
 1. Jeg er snaaart i spagaten (hvor bena går utover, ikke ene foten frem og andre bak) 🙂
  Trener kampsport og vi tøyer mye slik at vi kan sparke høyt. Jeg er der snart, bare noen cm igjen 🙂
  Jeg merket kjempe fremgang i fleksibilitet i en periode hvor jeg trente en del spenst. Da fikk jeg faktisk kommentarer fra trener om at jeg var blitt mye mykere og kunne sparke høyt 🙂

  Har som mål å komme ut i spagaten i løpet av året. Legger ved et bilde hvor jeg tøyer 🙂
  https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/977127_10152850255475118_1777362602_o.jpg

  Kan anbefale denne: http://0.tqn.com/d/gymnastics/1/0/6/3/-/-/Butterfly-400.jpg
  Fokuser på å få knærne ned i gulvet. Når du har klart det så bøy kroppen fremover (slik som hun på bildet) 🙂

  Lykke til!

  1. takk for tips! Så gøy 😀 😀
   Du er snart i mål du da, lykke til videre 😀

 2. Syns du er et virkelig godt forbilde!! Halleluja for at man kan ta seg et kakestykke eller ti i besøk.. Syns det er utrolig mange som er sinnsykt strenge ned seg selv, helt unødvendig! Ikke skal de stille i noe konkurranse eller noe, men nekte seg alt hele tiden skal de.. Det er mange bloggere der ute som fremstiller seg perfekt, ingen spiseforstyrrlesen eller noen selv om det er helt tydelig at det er inne i bildet!! Du er virkelig et friskt pust! 😀

  Har du planer om å stille igjen?? Hvordan syns du selv at tiden etter konkurranse har vært? Psykisk og med maten?? 🙂

  1. Tusen takk for gode ord Ida! Nå måtte jeg bare smile 😀
   Jeg har ikke planer om å stille igjen, selv om jeg elsker sporten og muskler. Jeg brukte god tid på å gå opp igjen i vekt etter mine konkurranser, så overgangen ble en god opplevelse. Jeg tror feilen mange gjør er å overspise etter endt konk, og det er det vanskelig å slutte med når man har vært på diett så lenge 🙂

 3. Kan du lage et innlegg om hvordan du går frem for å bli mykere? 🙂

  1. Det kan jeg ! 🙂

 4. Jeg brukte puter som jeg bygde opp når jeg øvde. Etterhvert kunne jeg fjerne en og en pute også til slutt klarte jeg det:) Dessverre en liten stund siden nå, så jeg har begynt med yoga for å få tilbake bevegeligheten:) Lykke til videre!

  1. hm, smart 🙂 Yoga er helt sikkert veldig effektivt. Jeg får meg bare aldri til å gå på en time igjen. Jeg har vært på det en gang og ble bare et forstyrrende element for de andre når jeg bare lo…huff 🙂

 5. Tips jeg fikk om bakside hamstring:
  1. tøy bakside lår med strak rygg! Ja, en kommer lengre ned når en krummer, men da tøyer en ofte ryggen mye mer enn bakside lår og blir stoppet av stivhet lenger oppe før lårene får en utfordring
  2. Om du bare vil ta bakside lår og ikke bak kne osv samtidig, bøy kneet litt i kombo med strak rygg. Da tøyer du i hovedsak bare låret og ikke noe videre bak i festene og overgangene bak og rundt kneet og ned leggene.
  Vet ikke om du kanskje visste disse fra før, men det var i allefall to tips jeg fikk når jeg drev med dans og slet med det området selv 🙂

  1. Takk for at du delte! supert 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *