SUKKERSTOPP-SPREKK OG KILOMETER

IMG_9278-001

Hvordan gikk det med sukkerstoppavtalen i bursdag i går? Vet du hva, jeg vil si; svært bra! Jepp, vi spiste sukker begge to og måtte derfor sette et stort kryss, men det var med den beste samvittighet og glede. Kaka til mamma er min livrett, og når hun lager den så sjelden så skal jeg jaggu nyte den på min brors 28 års dag. Det var en sjokoladekake med bestemors oppskrift og den er HELT uslåelig. Så sånn gikk det.

Jeg venter meg litt etterdønninger av utskeielsen, men heldigvis har jeg mitt herlige sjokoladesmakende proteinpulver som kan blandes med kokosmelk og litt søtning og settes i frysen = voila! En perfekt bounty-treat 😉 Forresten; syns du Troponin er litt dyrt så har x-life et perfekt tilbud til deg nå. 6 KILO wheyprotein til 699 kr! Smaken er veldig god, og du finner tilbudet her.

IMG_9279-001

En litt mer bloggvenlig oppdatering; målet mitt om å gå 1,5 mil ble slått med god margin. Jeg har til sammen gått 2,5 mil denne uken til tross for mye jobbing og styrketrening utenom. Det sier jeg meg fornøyd med 🙂 I den kommende uken har jeg mindre jobb, så da blir det mer sannsynlig å få tid til noen kilometer her og der. Til fredag reiser jeg til Sandefjord med bikiniutøveren min da, så det blir mindre tid på fredagen og lørdagen. Jeg skal hvertfall bevege meg så mye som mulig før det. Det er jo bare utrolig digg med dette været som er på sørlandet om dagen ! Digg å komme seg ut.

IMG_9275-001

5 comments
 1. Ja sjokoladekaka var vellykka den og det gleder et morshjerte. I dag har jeg hatt to runder i lysløypa på Strai sammen med svigerdatra vår. Har du lyst til å bli med en tur i morra kanskje? Nyter det fine været! 🙂

  1. Så flink du er 🙂 deilig å ut og gå i det fine været 🙂

 2. hehe så herlig : )
  har selv sukkerstopp i April, osv utover til juni, men likevel har jeg satt av bursdager og 17.mai f.eks til å få lov til å spise dessert (ikke godterier) – noe må man kunne unne seg så lenge man er flink ellers 😀

  1. det var jo igrunn smart 🙂 Kjæresten har bursdag i april, så da spørs det om det ikke blir en sprekk til hvertfall, før 8 juni 😛

   1. sånt må være lov 😀 hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *