SANDEFJORD OPEN

Det var et forrykende flott show i Sandefjord i går og bikinijentene var utrolig flotte. Det gikk dessverre ikke helt veien for Elin selv om formen satt som et skudd. Sceneopptreden ser ut til å være en enormt stor del i dømmingen, noe som kommer tydelig frem. Det eneste vi må gjøre nå er å kjøre på videre med hodet hevet og øve på det som kan bli bedre 🙂 Formen skal hvertfall forbli som den er, og det er hvertfall bra. Litt bilder fra dagen;

wpid-20140405_105814.jpg
Elin og ei utrolig hyggelig jente fra teamet, med Harald 🙂 En rolig mann som passer perfekt backstage i stressede omgivelser. Han tar livet med ro! 🙂

IMG_9314-001
Se, så nydelig da 🙂 Jeg er utrolig stolt av denne jenta. Hun har trent lenge og hardt og fortjent hvert gram med muskulatur uten noe form for kunstige preparater. Det i seg selv er en seier og virkelig noe jeg respekterer henne for. Som dere vet så har jeg nulltoleranse for doping, så det føles enormt bra at jeg kan backe ei som virkelig har gjort seg fortjent til både fysikk og form. Det ER mulig uten noe annet enn mat og drikke!

Her er litt bilder hentet fra treningsforum;
Desktop51 Kollasjer6
Jeg krysser fingrene for at lørdagen ender bedre for Elin, hun fortjener virkelig å gjøre det bra. Jeg har troa! 😀 Lykke til til alle atletene som stiller i dag! 🙂

7 comments
 1. Nydelig 🙂 Gleder meg til å ta bilder av henne neste helg 😀

 2. Tusen takk for gode ord Julie 😀 det er så morsomt å jobbe sammen med deg! Vi sees til helga igjen 😀

 3. Synes det er så bra at du fremmer hva som er mulig med rett kosthold og trening – uten å ty til kunstige preparater. Bra jobba til Elin, ser flott ut. Lykke til neste helg til dere begge! 🙂

 4. Vil tro flerparten av jentene har jobbet hardt for formen sin! Når det gjelder sceneprestasjon, er jo dette også noe som må øves,øves og øves på hver eneste dag i hele oppkjøringsperioden – gjerne sammen med flere-så man blir vant og sikker. Mange har jo hatt hobbyer og interesser fra før som involverer sceneopptreden og da er det kanskje lettere.. Hudfarge og sminke har jo også mye å si i bikini.

  1. Jeg vet ikke noe om de andre, men jeg håper det!
   jepp, det stemmer 🙂

  2. jepp, håper og tror det!
   det stemmer 🙂

 5. wow, hun så virkelig fantastisk ut! Bra jobba 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *