«LANGE, SLANKE MUSKLER»

IMG_9349-001

Jeg fikk et spørsmål i går jeg tenkte jeg kunne dele med dere.
Hvordan får man «lange slanke muskler» ?

Noen har en mer «byggerfysikk» som gjør at de vil se mer klumpete ut når de bygger muskler, og de bygger ofte veldig fort. Andre har gener som gjør at de ikke blir klumpete når de bygger muskler, men får et mer slankt utseende og vil slite med å bli «store». Bildet under viser tre eksempler på forskjellig typer kroppstyper.

bodytypes

Du kan ikke manipulere din egen kropp til å få lange, slanke muskler ved å f.eks. trene mange repetisjoner (20+), det er en myte. Din kropps gener bestemmer hvordan hver muskel vil se ut. Vil du bygge muskler og har Ectomorph type kropp vil det ta lengre tid og du vil aldri bli like «klumpete» som en med kroppstypen Mesomorph eller Endomorph. En Endomorph vil slite med å få en like smal fysikk som en Ectomorph.  Et godt eksempel på dette er min egen kropp. Da jeg hadde anorektisk og veide 47 kg var jeg likevel langt ifra like liten som andre jenter på lik vekt. Jeg har ikke kropp til å bli super liten, selv om jeg, i teorien, kan slanke meg omtrent til døden.

Musklene kan altså ikke strekkes å bli «lange og slanke». Musklenes potensiale er genetisk bestemt.

IMG_9356-001

Jeg er fornøyd med min kropp selv om den ikke er «lang og slank» men heller litt butt 🙂 Uansett hvilke kroppstype du har så kan du selvsagt forme den med styrketrening og forbedre DITT utgangspunkt 🙂

T-skjorten jeg har på bildet er på salg til en super billig penge. Den er deilig og lett i stoffet. Salget til x-life varer til 15 april, ikke gå glipp av kuppene! Sjekk salget her 🙂

IMG_9361-001

Innlegget inneholder sponsorlinker

4 comments
 1. Hei, er det mulig å se et eks. på hvordan din fysikk var da du hadde anoreksi?

  Jeg har vanskelig med å få ordentlig kontakt med rumpa når jeg trener, litt siden jeg altid har hatt for stramme hofteleddsbøyere… Men vil gjerne bygge mer rumpe, noen tips?

  Ha en fin dag:)

  1. Har svært få bilder fra den tiden, men tenkte å skrive litt om det snart så da får du se de bildene jeg har 🙂

   Tøying av hoftebøyerne vil du nok få mye utbytte av, det vil gjøre det lettere å aktivere rumpa di. Tøy dem gjerne dynamisk før trening.
   Lykke til og ha en fin dag du og 🙂

 2. Du har ideell kroppstype 😀

  1. 😀
   det har du og kjære :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *