VIDEO; KONKURRANSEDIETT OG TIDEN ETTER

En videoblogg om det å være på konkurransediett og tiden etterpå. Verdt å se for de som vurderer å stille.
Hovedessensen i videoen (for deg som ikke gidder å se den;)) er at det er ikke dietten som er hard, for de fleste syns det bare er gøy å bli i bedre og bedre form. Det er tiden etterpå som kan være tøff, når kiloene kommer på igjen og noen opplever at kroppen jobber i mot deg.

Genseren min finner du her, også har jeg på meg skins tights 😀

6 comments
 1. Nettopp derfor er ikke fitness noe for meg. All ære til de som takler å gå opp og ned i vekt på den måten, men jeg har rett og slett ikke sterk nok psyke til det. Jeg er forbannet målbevisst og sta, så jeg tror (uten å kunne si det sikkert, selvfølgelig) at jeg skulle klart å gjennomføre en streng diett, men å gå tilbake til normal form med en sunn og helsefremmende fettprosent etterpå – jeg kan garantere at de forstyrrede tankene rundt mat og kropp ville blusset opp igjen! Derfor nøyer jeg meg med å trene beinhardt, spise slik som passer meg og kroppen min best, og jobbe for en form jeg både trives i og kan opprettholde hele året 🙂 Tusen takk for at du tar opp et så viktig tema som dette; fitness er virkelig ikke for alle, og jeg har stor respekt for hvor sterk psyke utøverne innen denne ekstremsporten har. All ære!

 2. Jeg tar meg selv i å bli like sjokkert hver gang jeg kommer på at vi er like gammel. Du er så utrolig fornuftig og flink å snakke for deg (og ikke minst veldig troverdig) at jeg blir helt stum, haha! Elsker videoene dine, håper du aldri slutter med dem 😀

 3. åh, det er dette eg tenker masse på no, tida etter endt diett. 🙂 Den første dagen etter konk blei det spist masse usundt, deretter 2,5 dag med biorytme diett og fest på kvelden. og dagenderpå, som er i dag, har det gått ned altfor masse snop og karbs 😛 Formen er heeilt vannete, og alle synligheter er borte 😛 Skumle greier. men påske er påske tenker eg og. Dietten starter igjen imorgen – lørdag og bånn måk mandag igjen for å prøve få bort vannet fra kroppen..:P Men er livredd for at eg har gaine noe fett!! kva trur du ? 😛 Har hatt treningsdager selvsagt nå i påska 🙂

  1. Hei Marlen !
   Det er veldig normalt slik du har opplevd nå. Kroppen er utslitt og tar imot maten med «åpne armer» 🙂 Det er helt naturlig. Det er nok mye vann men også litt fett, det skal jeg være ærlig med deg å si. Det er hverken unaturlig eller dumt, så langt nede i fettprosent som du har vært. Men om du spiser fornuftig nå fremmover så skal du se at kroppen stabiliserer seg, og oppgangen vil gå mer gradvis 🙂

 4. du er herlig, og ja du ser smashing ut!
  Lærer alltid noe av videoene dine 🙂

  1. tusen takk Toyni! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *