TRANGE KLÆR OG ROLIG MORGEN

IMG_9390-001

God morgen folkens !
Hvis dere føler at bloggen er litt på halv åtte om dagen så har dere rett- jeg har litt mange baller i luften akkurat nå så bloggen blir satt litt i fjerde, femte rekke. Denne tiden er hektisk som PT, noe som er veldig bra og gøy, men når jeg får mye å gjøre og har hodet på andre steder så går det utover bloggen dessverre. Det jeg skulle hatt var en kopi av meg selv sånn at jeg fikk blogget like bra hele tiden 🙂 Jeg prøver hvertfall å få ned noe fornuftig når inspirasjonen er der. Dårlige bloggperioder er vel ganske normalt 🙂

I dag har jeg en rolig morgen heldigvis. Det eneste som står på planen er litt småjobbing med noen programmer som skal gjøres ferdig før jeg drar på kettlebelltime kl.09.30. Jeg elsker å ta det med ro på morgenen, noe det ikke har vært tid til de siste to ukene. Kaffe i koppen og litt kosetid i sofaen før dagen starter på ordentlig.  Buksa jeg har på meg er på tilbud nå, den er faktisk satt ned med hele to hundre kroner. Genseren min er også på tilbud til nesten halv pris. Du kan få den i både oransj, rosa, sort og blå. Deilige plagg som alltid passer, hehe. Jeg tok på meg en gammel sportsbh i går og der viste det seg at noe har skjedd. Puppene har ikke vokst, så da må det være overkroppen generelt. Den var hvertfall GREIT trang! Merkelig at ting kan skje uten at man merker det. Jeg fikk en genser fra x-life i den vanlige størrelsen jeg pleier å ha, og den var også alt for trang. Fikk den så vidt over hodet! Nei, jeg vet ikke jeg. Får håpe at maten jeg spiser går til noe fornuftig 🙂

IMG_9394-001IMG_9389-001

Ønsker alle en herlig dag !

 

2 comments
  1. Så fantastisk som du ser ut må den jo nesten gå til noe fornuftig!

  2. Du er ei nydelig , sunn og frisk jente , og for meg er du mer enn det..min datter, min inspirator og pt. Det du blogger om er alltid noe fornuftig og bra og du er deg selv, åpen og ærlig, jeg er sååå stolt av deg. Ha ei kjempe fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *