SKINS OG GRAND PRIX

IMG_9374-001

Det er fredag igjen !! Fy som tiden flyr. Nå nærmer det seg sesongens siste konkurranse her i Norge. Grand Prix går av stabelen i Oslo i morgen og atleten min Elin er klar for å gjøre siste innsats før hun kan spise igjen, hehe 🙂 Jeg gleder meg til å se henne på scenen igjen, uansett hvordan det går så er jeg så inderlig stolt av den jenta. Det føles så bra å være coach for noen som virkelig har gitt jernet hele veien til mål ! Jeg reiser med toget nå etterpå og skal slappe av i fire-fem timer før det er tid for innsjekk på Plaza og innveiing i kveld. Jeg kjenner nervene melder seg allerede 😛

Jeg har vært så heldig å prøve Skins treningsklær nå, både tights og genser fikk jeg i posten fra x-life. Genseren var for liten så den må byttes, men tightsen satt som et skudd. Jeg har jo en forkjærlighet for capritightser som dere sikkert vet, så denne var helt super. Kompressjonstights av høy kvalitet. Nå gleder jeg meg bare til å prøve genseren også – i riktig størrelse 🙂

IMG_9378-001

Stilig, eller hva? 😀 Supert med god stretch for oss lår- og rumpefagre 😉

2 comments
  1. Den satt som et skudd 😉
    Vi sees i ettermiddag, e e klaaar! 😀 å glede me så syykt my! 😀

  2. Masse lykke til Elin, bildene jeg har sett av deg er fantastiske, du er unik og ei vakker jente. Kos deg på senen! Lykke til du også Julie med alt som du har ansvar for. Og den tightsen var supergin! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *