BACKSTAGEBILDER FRA GÅRSDAGEN

IMG_9318-001 IMG_9328 IMG_9330

Da var Grand Prix over for i år! Elin gikk videre fra elimineringsrunden hvor 10 atleter av 24 ble fjernet. Hun fikk dessverre ingen finaleplass blant de 6 som ble tatt med videre fra de 14. Det virket som formen falt mer i smak for dommerne her enn den gjorde i Sandefjord. Hun var litt softere og poserte litt anderledes. Personlig syns jeg at bikinifitness idealet var litt merkelig i år, og da tenker jeg mest på Sandefjord, men det er nå min mening. Uansett så gikk det langt bedre denne gangen enn forige helg og det er vi fornøyde med 🙂

IMG_9331 IMG_9335

Teamet var samlet i en krok i den store hallen og det ble rom for å bli litt bede kjent. Atletene fra Haralds er så jordnære og herlige. Jeanette Eldstad var på plass hun og, og hun har gjort en flott jobb med poseringstrening for jentene i Oslo. Jeg fikk se snurten av Helene også som skulle ta bilder av Elin på den store dagen 🙂

IMG_9340

Både jeg og Elin så vel ganske tydelig at bikiniklassen ikke er der hun hører hjemme. Neste gang blir hun mest sannsynlig å se i bodyfitness hvor muskelmassen blir mer satt pris på  og med poseringer som passer henne bedre (det betyr IKKE at jeg syns ingen atleter i bikini har muskler eller at jeg ikke syns de er fine…) Jeg gleder meg til fortsettelsen og er ikke i tvil om at denne jenta klarer det hun vil 🙂

Gratulerer til alle vinnerne, dere har gjort en flott jobb! Og til dere som ikke vant eller gikk videre, dere er også vinnere! 🙂

6 comments
 1. Fine bilda Julie 🙂
  Vi e to som glede oss t fortsettelsen! D her e bare begynnelsa 🙂 d bli hard jobbing framover men d klare vi 😉

  1. oh yes!! 😀

 2. Kan du si litt om hva du mener om dømmingen i bikini klassen?? Hva er det egentlig dommerne ser etter?? Syns det er utrolig rart at vinneren av bikini i Sandefjord, ikke engang kommer til finalen i Oslo?? Hvordan kan man da vite hva man skal jobbe med for å oppnå en best mulig bikinifysikk??

  🙂 spør deg fordi du har litt innsikt i miljøet, og er ikke redd for å si hav du mener!! Digger det

  1. Noen av dommerne som dømte i Sandefjord dømte ikke i Oslo, så det er nok noe av grunnen til at det ble forskjellig utfall. Personlig mener jeg at det bør være tightere regler på hva de skal dømme utifra, men samtidig må de også se på nivået generelt i klassene og dømme de beste ut ifra det. Jeg må innrømme at jeg klødde meg litt i hodet etter dømmingen i Sandefjord, og skjønner igrunn ikke noe av noe, men det er slik gamet er og man kan ikke annet enn å håpe på at dommerne er habile og dømmer utifra reglene etter beste evne (selv om man kan lure av og til..)
   Hvordan man skal vite hva som kreves for å vinne er et godt spørsmål og jeg lurer på det samme !

 3. Hun er så nydelig! Blir så skuffet over bikiniklassekåringene jeg, hva er greia med supertynne jenter med minimalt med muskler? Ser ikke poenget.

  1. må si meg enig dessverre :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *