BOOTYMANDAG – 3 TIPS FOR RESULTATER

 

Desktop52

Det er sant som han sier, rumpetrening og forming handler om å faktisk BRUKE rumpa di. Om du er i tvil om du strammer rumpa så gjør du det mest sannsynlig ikke. Øk fokuset på det du gjør ved å…

♥ Tøye hoftebøyere dynamisk før økta (som jeg har nevnt før i dette innlegget). Stramme hoftebøyere hindrer deg i å aktivere rumpa hundre prosent.

♥ Bruk aktiveringsøvelser som «kobler på» setemuskulturen. Øvelser som isolerer rumpa er lurt å ha sammen med dynamisk tøying før økta. Eksempler: glutebridge uten vekt, gjerne med strikk rundt knærne, knestående kickback, hipthrust, ettbeins kickback i kabel.  KJENN at du faktisk bruker rumpa og ikke bare tenk at «nå har jeg gjort en aktiveringsøvelse, så nå er sikkert rumpa aktivert». Øv på å kjenne etter og øk bevisstheten din.

♥ Bruk vekter som du kan løfte kontrollert. Å kjøre på med masse vekt som du hiver opp og tar i mot er lite hensiktmessig når formålet er å bygge rumpe. Kjør kontrollert og med en vekt som gir godt med motstand men som ikke ødelegger utførelsen og gjør at fremside og bakside lår tar over jobben og rumpa mer eller mindre «detter ut». Prøv deg frem med forskjellig vekt og kjenne etter at du får strammet rumpa godt.

IMG_9083-001
Rå tights fra Reebok (adlink)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *