VIDEO; Q&A – SISTE DEL AV SPM.RUNDE

Dere må jo tro at jeg er mentalt tilbakestående så ofte som jeg glemmer videoonsdagen min! Jeg hadde til og med lastet denne opp klar på tirsdag kveld, og likevel glemte jeg å poste den i går. Jeg tror vi bare sier at jeg har en videoblogg i uken istede for hver onsdag, så slipper dere å lure på hva jeg egentlig driver med ;P

En annen ting må også nevnes; TUSEN TAKK for de utrolig fine kommentarene på forige innlegg. Jeg blir rørt og så inderlig glad over så fine ord. Jeg setter virkelig pris på det! For noen lesere jeg har!♥

Videblogg med spørsmålene:
☺ Hva slags treningsmusikk anbefaler du? Sjekk ut min workoutliste på spotify her: JULIE♥WORKOUT
 Har du noen bøker om trening å anbefale?
☺ Tips til de som ønsker å stille, f.eks. i bikinifitness?
Sjekk ut min videoblogg om nettopp det her.
☺ Anbefalte nettsider om trening?
☺ Anbefaler du å spise questbars i ukedagene?
☺ MÅ man trene «squats» for å stille i bikinifitness?

Lurer DU på noe, skriv til meg! 🙂

Jeg fyker snart av sted på skjærtorsdagstrening med fine jenter på Shapes Brennåsen! Vi får se hva dagens trening skal gå ut på, men moro blir det hvertfall 🙂 Skal prøve å få knipset noen bilder også. Hva bruker du denne helligdagen til ?

15 comments
 1. Håper du fortsetter med å lage videoer selvom du er ferdig med spm.runden for de er utrolig interessante, får veldig mye ut av disse videoene! 😀

  1. Så bra ! 😀 Jeg skal absolutt fortsette, det blir en video i uken:)

 2. Har ett spørsmål du kan ta med på neste videoblogg 🙂
  Lurer på hva du mener om kokosmelk, kokosfett osv. Det inneholder jo bare mettede fettsyrer som betegnes som det usunne fettet. Har fått med meg at kokosfett er satt sammen av kortkjedede fettsyrer som gjør det til en litt bedre «fett-type» å bruke istede for andre produkter med mettet fett. Men hva mener du? Synes du det er best å bruke kokosfett eller f.eks rapsolje som har sunt fett i seg til matlaging?

  1. Takk for spørsmål ! det er skrevet ned og skal besvares i neste video 😀
   God påske!

 3. Jeg har fått høre så mange ganger at det er helt ufarlig å være svimmel under trening, men jeg føler virkelig ikke at det er ufarlig. Jeg blir alt for ofte svimmel og er usikker på hva det kommer av. Legen sa det kunne være for at jeg har litt lavt blodtrykk. Så jeg lurte litt på hva du mener om dette. Er det farlig?
  Når jeg blir svimmel så er det ikke bare litt svimmel, det svartner nesten og føttene mine gir etter så jeg har nødt til å sitte meg ned og jeg kan ikke fortsette med treningen om jeg så har kjempe lyst til det. Jeg mister også all energien jeg har. Når det er sagt så sliter jeg psykisk, så det kan kanskje komme av det.

  1. Får ikke jeg et svar?

   1. Beklager, den har blitt oversett i forbifarten!
    Jeg skal ikke si noe på hva legen din har sagt til deg, det burde du ta alvorlig 🙂 Jeg slet med svimmelhet selv tidligere, da var det jernmangeel som var problemet. Det virker som du har det ganske mye værre enn meg, så jeg ville tatt en legesjekk. Jeg tør rett og slett ikke gi deg et svar på hva det kan være, men jeg syns du bør ta det på alvor 🙂

    1. Sånt kan jo skje, er bare så dumt det skjer så ofte med meg, eller det føles sånn ut i alle fall!
     Tusen takk for svar 🙂 Jeg har vært mange ganger til lege og prøvd å forklare så godt som jeg kan, jeg har også sagt mange ganger hvordan det påvirker meg, men hun tar det ikke på alvor, hun gjør heller ikke noe for å finne grunnen. Har hatt blodprøver og dem sier hun at alt er bra med. Hun har sagt det kan være for jeg har lavt blodtrykk, men har ikke fått sjekket om det faktisk er det under noe form for trening.

     Jeg må nok be om noen sjekker, jeg vet bare ikke hva jeg burde bli sjekket for eller noe sånt. Vet du noe om det? Syns det er mye enklere å gå til legen og si jeg vil få sjekket vitamin mengden min enn jeg vet ikke helt hva jeg burde, men jeg blir svimmel under treningen, finn ut av det… Har ikke fungert til nå uansett. Om du forstår.

     Håper du får en kjempe fin helg 🙂

     1. har du testet blodtrykket da? Hvis hun mener du har for lavt blodtrykk så kan det jo gjøres noe med det regner jeg med.
      Jeg regner med at jern også er sjekket siden du har tatt blodprøve, så da er det nok ikke det. Hvis du er usikker på om det er sjekket så ville jeg spurt igjen. Merkelig at hun ikke tar deg på alvor.
      Kunnskapen min kommer litt til kort her, jeg har ikke kunnskaper til å uttale meg som en lege og det skal jeg heller ikke, men jeg anbefaler deg å eventuelt kontakte en annen lege hvis ikke din tar deg på alvor.
      Ha en fin helg! 🙂

 4. Hei!
  Jeg har et viktig spørsmål! Hvor fort forsvinner formen dersom kostholdet endrer seg en god del nå i påska? Dvs. jeg spiser stort sett det samme til måltidene, men det blir en god del utskeielser i tillegg. Jeg har spist sjokolade hver dag siden fredag da skolen fikk påskeferie, så etter påskeaften (siste dag med godis) er det totalt 8 dager med utskeielser.. En god blanding av sukkerfritt og »ekte vare». Dessverre tar jeg meg ikke bare ei lita rute, det går ned en del for å si det slik. Foreløpig klarer jeg ikke se noen forskjeller på formen sånn på øyemål, ikke vekt heller. Et par hundre gram kanskje, men slik pleier det å gå opp og ned med meg til vanlig når jeg spiser strikt også. Det blir jo litt færre måltider om dagen nå som det er påske, så mulig jeg »sparer inn» litt kalorier der. Uansett, spørsmålet er hvor mye dette vil gå utover formen dersom jeg kommer tilbake til mitt vanlige kosthold og trening på søndag/mandag igjen. Har en fettprosent på ca. 17, og er ganske »fit». Derfor er jeg redd for å ha lagt på med en del fett grunnet de store sjokoladeutskeielsene, pluss at jeg fra onsdag-søndag har en deload fra trening. Er vant med å skeie ut en dag i uka til vanlig og er ikke fanatisk på kosthold, men spiser stort sett reint og sunt.
  Håper du vil svare på dette 🙂

  1. takk for spørsmål! det blir besvart i videoblogg 🙂

 5. Kan du ta med dette i neste videoblogg?
  Hvis jeg skal ligge på 1800 kcal om dagen, og må ha 150gr protein, hvordan bør jeg da fordele fett/karbs? Trener 5 styrkeøkter og 4 cardioøkter i uka.

  Hva er det minste antall gram fett du vil anbefale å ligge på? Er det for lite med for eksempel 35g om dagen? Og 157g karbs + 160g protein? Er det ikke litt lite karbs og fett? Burde vel ha mer siden jeg trener så mye, men samtidig vil jeg ned i lav fettprosent og da må jeg ligge på 1800kcal ca. Og da er det jo rett og slett ikke rom for mer karbs/fet….

  1. Jepp, det er notert! Takk for spørsmål 🙂

 6. Tusen takk for masse bra treningstips:) Love it

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *