SKJÆRTORSDAGS ØKTA

 

IMG_9352-001

Det var disse to flotte damene jeg tilbragte skjærtorsdagstreningen sammen med på Shapes Brennåsen. Vi kjørte litt diverse øvelser litt på lysten, samtidig som jeg fikk kjørt gjennom programmet mitt sånn nogenlunde. Utrolig koselig og sosialt 🙂 Jeg digger disse to gledesprederne 😀

IMG_9360-001 IMG_9357-001
Tightsen min er denne, bare at jeg har shapes klistermerke på. Den er på tilbud. Genseren min finner du her, også på salg!

Litt «løftetryne» må til ;D Vi kjørte en del supersett og trisett før vi avsluttet med en rumpeøvelse jeg så på instagramen til Helene. Den kjentes godt i bakenden! Nesten som pull through egentlig, bare at man holder kabelen foran og ikke mellom beina. Jeg og May hadde samme sko bare forskjellig merke. Inov-8 is the shit! Nå har x-life fått inn nye modeller av dem. Sjekk ut her. De beste skoene til styrketrening. 

IMG_9370-001
IMG_9374-001 IMG_9382-001 IMG_9383-001

Påsken skal brukes på kjæreste og familie. I morgen skal vi på hytta til bestefar, og på søndag går turen til Byremo. Herlig med noen fridager, så håper vi at været holder seg bra 🙂 Hva skal du i påsken?

Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *