MIN FROKOST NÅ OM DAGEN

Jeg har totaldilla på denne frokosten om dagen. Den er søt, mettende, sunn og veeeldig god!  Den passer bra for meg da jeg følger biorytmeprinsipper (fett og proteiner på dagen, protein og karb på kvelden). Den holder meg i tillegg mett lenge, noe som er kurant i og med at jeg også spiser etter periodisk faste og har derfor få måltider ila dagen. Denne frokosten sammen med 1 ss selolje, så har jeg en knall god start på dagen.

Jeg brukte;
– 100 g kokosmelk
– 50 g proteinpulver
Sukrin gold
– Litt vaniljeessens
– Tilsetter ørlite vann for å få en tykk røre
Jeg lar den stå i kjøleskapet en god stund slik at den stivner og blir skikkelig avkjølt.

IMG_9444

Litt avhengig av hvilke proteinpulver du bruker så blir innholdet slik: ♥ 22 g fett, 40 g protein og 3-4 g karb ♥. Troponin har høyt proteininnhold og lavt innhold av karb og fett, i motsetning til mange andre pulver som har mere av dette. Jeg liker best sjokoladesmak. Prøv da vel! 🙂

IMG_9446

4 comments
 1. Hvor lenge har du fulgt biorytme? Og jeg lurte på noe etter forrige innlegg: Hvor står du om kokosmasse? Du vet, sånn som er på skolebrød. Er det på samme næringslinje med kokosolje? 😛

  1. Tja… det begynner vel å nærme seg 3 år tror jeg 🙂
   Kokosmasse har ikke samme hensikt eller innhold som cocosa dessverre 🙂

 2. Jeg lager min slik: fullfett kokosmelk (kun noen skjeer av den stive delen, samme hvor mye du tar), kakaopulver, en scoop proteinpulver, litt sukrin (noen ganger gold, noen ganger vanlig) og til slutt litt melk til jeg får en perfekt konsistens ^^

  1. nesten samme bare uten kakao 😀
   det er så godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *