STRETCHY MORNING

God formiddag !
Jeg dro på gymmet grytidlig idag, før noen av kundene mine rakk å sende ukesrapport, hehe. Jeg følte for å våkne skikkelig, så da ble det 20 min pyramideintervall på ellipsemaskinen og tøying etterpå. For en digg start! Våknet godt opp og fikk svettet fra meg. I går kveld var jeg ute med noen venninner å spiste den beste sushien ever, og det kjennes godt på kroppen at den fikk en god dose karb i går. Love it!

IMG_9429-001

For å demonstrere så er dette hvor langt jeg har igjen før jeg klarer spagaten, den med beina ut til hver side. Guttespagaten? Vet ikke jeg. Den med ett bein foran og ett bein bak går det litt tregere med. Men jeg smører meg med tålmodighet og tøyer og tøyer. Det har blitt en digg greie som er ganske avslappende faktisk, selv om det er ganske ubehagelig samtidig. Et kvarter med tøying noen ganger i uken gir litt peace of mind i en hverdag med mye å gjøre og mye tanker i hodet.

IMG_9438-001

Dagens antrekk: Mine nye Inov8 sko (som jeg får komplimenter for hele tiden! :D), x-life t-skjorte og lilla 2xu tights.  Om du vurderer å kjøpe deg en 2xu tights så kan jeg tipse deg om at du får den for kun 829 kr nå. Da kan du velge mellom lilla, blå, helt sort eller med hvit X. Dette er en av de få tightsene som ikke er capri som jeg liker!

Kjæresten min har bursdag i dag så det skal feires med middagsdate ikveld. Ingen bursdag går forbi uten feiring her i huset 😉 Ønsker alle en god fredag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *