HOPP OG SPRETT

God lørdag !
Fridag uten et eneste gjøremål på planen bortsett fra powerwalk, soling, trening og middag hos mamma! Livet er herlig. Sommerfølelsen kommer krypende 🙂 Et av dagens gjøremål er allerede utført. En god powerwalk med mamma i steikende sol. Nå er det faktisk så varmt at cardio ute må legges til enten tidlig morgen eller etter sola har gått ned, så man skal unng å svette i hjel, eller «kovne» som de sier i Vennesla.

IMG_9454 IMG_9456 IMG_9457

Min splitter nye Skins tights er herved skikkelig inngått/hoppet ! Den sitter som støpt og minner veldig om 2xu, bortsett fra at den er litt tykkere i stoffet og derfor mindre sannsynlig gjennomsiktig når man trener. Du får den i lang modell eller i capri, som jeg har her. Nå er det dog tid for å hoppe i bikinien og plassere seg på terassen for å bli brun. I morgen kommer månedens anbefaling til dere, noe som kan brukes til det meste !
Blogges! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

2 comments
  1. Den der har jeg også, i lang modell , anbefales virkelig 🙂 Rakel digger den også 🙂

    1. jepp, love it! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *