MÅNEDENS ANBEFALING MED EKSTRA TIPS

IMG_9473

Månedens anbefaling er helt genial og kan brukes i alle anledninger og tilpasses slik du liker den!
Kakemix fra funksjonell mat er glutenfri, proteinrik, er søtet med stevia og har nøytral smak slik at du kan tilsette det du ønsker. De er faktisk god uten noen ting også. I dag skal vi feire bursdagen til Gøran med familien, så i dag blir det jordbærkake av denne mixen.

IMG_9475

Den skal opprinnelig tilsettes 4 egg, 1 dl olje og 2 dl vann, men jeg har laget min egen vri, både på sjokoladekake mixen og denne. Min vri gir en mer fettfattig og proteinrik versjon. Jeg liker jo  å spise mye når jeg først skal ha, og da er det en fordel å spare litt kalorier.

Jeg tilsetter;
– 3 egg
– 200 g mager kesam
– Litt vaniljestevia (sånn at kesamen ikke skal gi en sur smak)
Rører til med vann til røra er passelig tykk

Ved å gjøre dette så sparer du faktisk 95 G FETT OG LEGGER TIL 20 G PROTEIN !  Jeg er fan av å nyte helfete kaker med både sukker og smør, men når man kan gjøre slike endringer og få en like god, om ikke bedre kake, hvorfor ikke? 😀 (vi skal uansett ha brownies i tillegg…:P fri fra sukkeravtalen i dag ;))

2 comments
  1. Takk, da skal jeg teste dette neste gang for å spare kaloerier. Du veit, holder jo ikke med ett stykke… *mumle*

    1. hehe hele kaka går fint ned i magen min, for å si det sånn! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *