SUPERSTRESSA JULIE

wpid-Snapchat-20140430104731

Puh !
Jeg må bare fortelle dere om min super-stressa start på dagen. Jeg hadde PT-timer på shapes fra kl.08.30 og hadde rotet bort både inngangskortet mitt til gymmet og boka der jeg noterer ned hva timene skal bestå av. Jeg heiv meg opp av senga 07.15 og kastet på meg sminke (ja, faktisk), reiv med meg dataen og lommeboka og føyk avsted. Jeg har litt kjøretid til jobb så jeg må alltid beregne litt ekstra tid. I siste liten fikk jeg skrevet ned det jeg kunne huske av det hadde forberedt til timen og banket løs som en galning på døra til gymmet helt til noen endelig slapp meg inn. Utrolig nok var jeg på kontoret  mitt ti min før timen min begynte! Jeg HATER  å ikke ha 100% kontroll når jeg er på jobb.

Hoooh… Heldigvis hadde jeg noen tålmodige og forståelsesfulle kunder i dag, så stresset ødela ikke for jobben min heldigvis. Men makan, for en start ! Nå har jeg vært å handlet meg frokost, og i dag var iskaffe en selvfølge. Først nå er jeg ordentlig våken.

Videblogg blir lastet opp når jeg kommer hjem i dag (for det rakk jeg jo ikke før jeg dro på jobb..-_-), så da får dere den senere i dag. Det er et nytt spørsmål som blir besvart denne uken også 🙂

Ønsker alle en fin dag så lenge! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *