VIDEO; HVOR MYE ØDELEGGER UTSKEIELSER ?

I denne ukens videoblogg svarer jeg på spørsmålet; Hvor fort «forsvinner» formen og hvor stor skade gjør en uke med utskeielser?

Ha en fin ettermiddag og kveld alle sammen:)

7 comments
 1. Hei!
  Jeg er en av dem som har spist flerfoldige tusen ekstra kalorier i påska (koset meg masse:P), og følte/føler meg ekstremt dvask og uvel. Buksene sitter ordentlig trangt på! Har blitt litt bedre etter halvannen uke med god trening og kosthold, men spørsmålet mitt er som følger: Hvor lang tid vil det ta før formen føles grei igjen?

  1. Hei !
   Vannsamling slipper somregel etter noen dager. Alt etter hvor flink du er med kosten etter utskeielsene samt hvor mye vannsamling du har. Vanskelig å svare konkret på dette, men det trenger ikke ta lang tid før du er tilbake til normalen 🙂

 2. Halleluja!! beste videon ever! føltes som om jeg mista 10 kg nå 😉

  1. Hehe så bra 😀

 3. Jeg spiser om dagen ca 1300kcal og trener rundt 500kcal om dagen. Påvirker det mye på min form at jeg tar med en sjokolade innimellom, men selvfølgelig regner med kcaloriene av den også slik at det ikke blir noe mer totalt likevel. Hvor stor forskjell gjør det egentlig på formen om det er en sjokolade isteden for feks. en avokado jeg spiser så lenge kcaloriene er det samme og det ikke gjør at jeg spiser mer senere på dagen på grunn av sult?

  1. Hei !
   Først og fremst, selv om jeg igrunn ikke har noe med det, du spiser enormt lite. Jeg syns du bør øke inntaket ditt så du får et mindre underskudd. Da vil kroppen trives bedre og du vil få bedre treningseffekt, det kan jeg si deg med 100% sikkerhet 🙂
   Så lenge kaloriinntaket er det samme så vil det ikke gjøre stort, men om man bare spiser sukker og junk på 1300 kcal så vil kroppskomposisjonen din endres (ift tap av muskelmasse) selvsagt 🙂 En gang i blant går helt fint.

   1. Tusen takk for svar! Jeg er klar over at jeg spiser lite nå, men planer om å gjøre det i noen uker til før jeg begynner å øke inntak av kcalorier igjen. Tenkte å ligge på det inntaket ca til sammen en måned også øke litt og litt, men hvor bør jeg «stoppe», hvilket inntak bør jeg ligge på når jeg både ønsker å minske fettprosent, men samtidig beholde muskelmasse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *