WORKIE WORKIE

IMG_9507-001IMG_9504-001

God tirsdag folkens !
I dag er det jobb for meg fra morgen til kveld. Shapes er en herlig arbeidsplass med knall bra miljø og hyggelig mennesker. Kollegaene mine er rett og slett herlige! Det er utrolig viktig på en arbeidsplass, spør du meg.
Nistepakka er pakket og den er stor i dag. Den skal tross alt rekke over hele dagen. Jeg har i tillegg gitt et løfte til meg selv om at jeg ikke skal kjøpe mat på butikken når jeg er på jobb, så da må jeg få med meg nok så jeg ikke sulter ihjel 😛 Det er faktisk utrolig hvor mye penger man sparer på å ta med mat hjemmefra ! I dag har jeg pakket ned kylling, grønnsaker, makrell i tomat, proteinpulver, en haug av nøtter, riskaker og epler. Hater å være sulten så det skal ikke skje 😉 Jeg skal få tid til litt egentrening og tøying innimellom timene i dag også tenkte jeg.

X-life publiserte et av innleggene mine i går og responsen har vært enormt i mail innboksen min. Dere som venter på svar må bare være tålmodige, jeg svarer så fort jeg kan 🙂 Det er viktig å ikke forhaste seg, da blir svarene ofte kortere og kortere..:P Svar kommer!

PS; Nå får du SKINS-klær til 25% avslag!

Ønsker alle en strålende dag !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *