SVETT CATWOMAN

IMG_9712

Haha, er det bare meg som holdt på å svette ihjel i hele går? I Kristiansand var det altså så lommert at jeg holdt på å forgå. Noe så klamt har jeg ikke kjent på lenge. Mista hvertfall en haug av vann både under cardioøkta mi og på jobb. Følte meg jo nesten dum når jeg svetta så hinsides mye. (Er ikke dette bare digg å lese om?). Jeg husker på barneskolen når det var flaut å svette i gymmen. Heldigvis er jeg ikke like flau lenger nå. Det hadde faktisk blitt en problem isåfall.

Apropo svette. Jeg har på meg min første kompressjonsgenser i dag, fra Skins. Føler meg nesten som catwoman i en genser som sitter såpass tight. Den har en gummikant nederst som gjør at den ikke sklir opp, noe som er veldig praktisk. Det geniale med denne typen genser er at man kan svette som en gris og igrunn ikke kjenne det i det hele tatt. Det setter jeg pris på i disse dager! 😀 Jeg fant også ut at den passet perfekt med anti-shake tightsen min med stripene i siden. X-life har et sykt helgetilbud på samme tights i blå, du finner den her!

♥ Dagens tips; ♥ Sjekk ut hele helgesalget til x-life – du finner både kosttilskudd og utvalgte klær til svært redusert pris frem til søndag. Og det beste av alt; treningsstrikk til pullups og dips! Du får også skins klær med 25% rabatt, sjekk ut utvalget her.

Nå må jeg jobbe litt ! Ha en god fredag alle lesere!

IMG_9722

3 comments
  1. Jeg har et spørsmål som kanskje er litt dumt, men spør allikevel:
    Jeg trener for tiden hip-thrust 4 ganger i uken, med relativt tung belastning (80-95kg).
    Bruker beskyttelse på stangen, men merker likevel at jeg blir veldig sår der hvor jeg har hatt stangen, og det kan verke litt av og til. Kan det være skadelig å trene det så mye? Og kan det gjøre noe skade i forhold til eggstokkene? ( Ja, jeg er litt hypokonder.. 😛 )

    1. Jeg må være helt ærlig med deg å si at dette er jeg usikker på og tør derfor ikke gi deg et svar. Jeg ville hørt med en fysioterapaut, jeg er sikker på at de kan gi deg et bedre svar enn meg på akkurat det 🙂 Lykke til !

      1. Takk for raskt og ærlig svar:) Skal prøve å få undersøkt det litt mer og se om noen kan svare på det:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *