ROFL

God morgen folkens !
Dagen er godt i gang og jeg har brukt morgenen på mailboksen, kaffi og rulling med foamrolleren min. Nå skal jeg også få skaffet meg en yogamatte til å ha under når jeg ruller og tøyer for å få et mykere underlag. Parketten er ikke det beste. Lurer du på hvorfor jeg ruller? En ting er sikkert; når man trener mye så oppstår det triggerpunkter i muskulaturen. For min del kommer det spesielt på utsiden av lårene. I perioder med mye chins/pullups og sidehevvarianter kommer de også mer i øvre del av rygg og bakside skuldre. Triggerpunkter/ muskelknuter kan først og fremst føre til smerte, og på sikt også mindre beveglighet og hindrer fremgangen på trening. Når du kan behandle deg selv hjemme, hvorfor ikke gjøre det? Det er gratis!
Sjekk ut x-life sin enkle egenmassasje guide her!

IMG_9758
Tights // Genser // Foamroller (adlinks)

Har du dårlig holdning elle begynnelse på «pukkelrygg» er rulla genial å bruke. Legg deg på ryggen med rulla under brystryggen. Hvil hodet på gulvet, la armene hvile og ligg der noen minutter hver dag. Dårlig holdning kan fort komme hvis man har f.eks. kontorjobb eller generelt en stillesittende hverdag. Husk på det i hverdagen også; skuldrene bak, brystet frem! Ingenting forbedrer fremtoningen din mer enn en rak rygg 😉 Et annet tips er å legge inn facepulls i treningsprogrammet ditt.

♥ En liten PS;
Jeg har nå ledig plass til oppfølgingskunder på nett, så om du ønsker min hjelp til å komme i form så kan du kontakte meg på din.pt@live.no. Priser og info ser du under «oppfølging» i menylinjen. Ønsker du å klare deg på egenhånd så tilbyr jeg også kostplan og treningsprogram. Sjekk ut «diett og program»  i menylinjen.

Ha en fin torsdag !

IMG_9752-001

8 comments
 1. Hei, har du følgt med på de fettforbrenningsintervallene som Silje Mariela delta her tideligere.

  Jeg lurer på i forhold til dem om det vil være dumt å kjøre de 4 ukene i repeat? Skal ned i fettprosent og hakkes skikkelig i løpet av de neste tre måneden, og vil gjerne kjøre fettforbrenningsintervaller hele perioden.

  Kan jeg da bruke de fire ukene og starte på uke 1 igjen neste månede?

  1. hei Tone!
   Jeg vet ikke hva disse 4 ukene innebærer, så jeg kan dessverre ikke svare deg på det 🙂
   Ha en fin dag !

 2. Hei Julie!
  Har vurdert lenge å kjøpe meg en foamroller!
  Men jeg er litt usikker på hvilken jeg skal kjøpe. Ser du har enn sånn som jeg ville kalle «flat». Men ser andre har slike som er skikkelig «ruglete» hvis du skjønner hva jeg mener. Det liksom tykke pigger som stikker ut. Hva er forskjellen å hvilken er best? Trener tung styrke 3-4 ganger i uka. Blir litt mye mas om massasje på kjære, så tenkte kanskje dette kunne hjelpe meg å «myke» litt opp? 🙂

  Hilsen trofast leser, Tina! 🙂

  1. Hei Tina ! 🙂
   Jeg foretrekker den flate, uten tvil. Den med «pigger» blir litt for voldsom, og er ikke nødvendig med mindre du trenger hard massasje for å komme dypt nok i muskelvevet. Om du ikke har brukt rulle før så ville jeg absolutt startet med foamroller. Den holder for de aller fleste og er vond nok uten pigger 😉
   Så gøy at du leser bloggen! 🙂

 3. Foamroller blir man helt avhengig av når man først har begynt!! 😀 Er lurt å starte med den myke om man er ny til det 🙂

  1. jepp, så sant! 🙂

 4. Hei. Jeg kjøpte den svarte med pigger da jeg har endel triggerpunkt. Den hardeste av alle. X-firm. Men kjenner den er i dethardeste laget spesielt overkroppen da det går rett på ben. Lurer på om blå med pigger er noe mildere? Kjenner du noen som kan si noe om det? For jeg kjenner jeg ligger der å spenner meg mer enn det som er nødvendig med den svarte jeg har. Selvfølgelig skal man kjenne smerte men tror den ble i det hardeste laget… Håper du kan svare

  1. Heisann !
   Jeg ville startet med foamroller, den uten pigger. Den er hard nok for de aller fleste, hvertfall i starten og hvertfall på overkroppen. Akkurat slik som lovely liller nevner her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *