TO DAGER IGJEN, LØRDAGSPRAT

Da var det jaggu lørdag igjen altså ! Ukene flyr. Nå er det faktisk bare to dager igjen av sukkeravtalen vår, og jeg har offisielt ikke kjøpt ETT GRAM smågodt eller yoghurtnøtter på 90 dager! Jeg er faktisk veldig stolt av meg selv. Smågodt og yoghurtnøtter er nemlig mine to favoritter som jeg ikke har hatt noe særlig sperre for å kjøpe til stadighet, om det har vært mandag, onsdag eller lørdag. Endelig kan jeg helt ærlig si at jeg ikke savner noen av delene. Det føles så digg!

IMG_9624

Jeg er jo fortsatt glad i snop og kos, men jeg syns det smaker så vannvittig mye bedre hvis jeg f.eks spiser sjokoladekake hos mamma eller is hos svigers en gang i blant fremfor å gomble yoghurtnutter i bilen på vei hjem fra jobb flere ganger i uken. Jeg føler faktisk mitt forhold til sukker har blitt veldig avslappet, og det frister ikke så mye som det gjorde før. Blåbær, vannmelon og druer er jo SÅ godt, og det beste er at det faktisk tilfører kroppen noe bra 😉

Planen i dag er  å vaske klær og hus og forhåpentligvis slappe av i sola og nyte denne fine dagen. Nyte jobbfri, finvær og vårt deilige sommerparadis på terassen. Akkurat slik det skal være 🙂

Som dere vet så har x-life stort sommersalg gående nå, og jeg vil tipse dere om plagg fra Kari Traa med utrolig bra passform. Jeg liker best butterfly serien, siden den føyer seg etter kroppen og fremhever formene på grunn av  måten de er sydd på (du kan se det når du tar av plaggene, sømmene er veldig spesielt sydd).  Mine favoritter fra butterfly serien er disse; t-skjorten jeg har på meg på bildene,  tynn genser m. zip,  og capritights som jeg har i alle farger. Disse plaggene er nå på tilbud fra 120 latterlige kroner.  Skoene mine er også på tilbud til halv pris, du finner dem her.

Håper alle får en fantastisk lørdag !

IMG_9627 IMG_9629

 

2 comments
  1. Akkurat den motivasjonen jeg trengte 😉 Tusen takk! Ved å kutte sukker må du også merke endringer på mye, både hud og humør kan jo bli preget av dette sukkeret man putter i seg :-p

    1. Så bra Siri! 😀
      jeg har ikke merket noe på huden verken når jeg spiste sukker og når jeg droppet det egentlig. Merker det mest på det at søtsuget er så og si borte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *