BOOTY BYGGING – 3 VIKTIGE PUNKT

God mandag f0lkens!
Bloggingen utgikk for familie og kjærestid på camping i går. Håper ikke at noen av dere døde av den grunn 😉

Når man vi bygge rumpe så er det tre ting som er uhyre viktig om man ønsker å faktisk oppnå noe. Jeg regner med du er en av dem som vil bygge rumpe siden du klikket deg inn på dette innlegget.

redigert1

1. EN PLAN
For best mulig fremgang må du ha et strategi. Dette gjelder uansett hva du vil oppnå. Planlegg treningen din og ha et system på det du gjør. Velg øvelser, antall reps og sett med omhu. (trenger du hjelp med dette, kontakt meg på din.pt@live.no)

2. KONTINUITET
Du kan ikke trene sporadisk, litt her og der og nå og da og forvente gode resultater. Kontinuitet er en nøkkel når deg kommer til fremgang. Du må gjennom gode uker, dårlige uker og middels uker. Fortsett og hold det gående.

3. DET VIKTIGSTE AV ALLE; TÅLMODIGHET !
Bygging av rumpe fungerer akkurat som bygging av alle andre muskler – det tar tid og du må være tålmodig. Ofte så skal det ikke mye til for å se endring, men store forskjeller tar tid og krever at du har en plan, trener kontinuerlig og er TÅLMODIG! Ikke forvent at du har drømmerumpa på 0,0. Om du ikke har tid til å vente og gir opp på veien, da fortjener du rett og slett ikke større rumpe. Det tar tid og det krever også at du spiser bra. Gi det tid og kos deg på veien mot drømmerumpa!

Tenk at det faktisk er folk som legger inn rumpeimplantater for å få stor rumpe. Jeg kan forstå det i og med at det tar tid å forme en skikkelig bubble butt, men da står det desto mer respekt av de som faktisk legger inn arbeidet som skal til ! Tenk litt på det jenter 😉

 

1 comment
  1. Hva med oss som strever med at rompa er for stor og slaskete.? Driver med romprtrening for om mulig få en litt strammere bakdel, men phuu det krever hvertfall tålmodighet og ståpå mot. Så jeg er glad for gode råd som du kommer med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *