HJEMMEKONTOR OG PROTEINKAFFI

God morgen !
I dag er det hjemmekontor som står på planen. Kontoret vårt her hjemme er innredet litt maskulint siden det opprinnelig var til Gørans bruk, men siden jeg bruker det mest har jeg sneket inn litt luktelys og noen rosa blomster. Det er sånn vi jenter gjør vet du- sniker oss innpå og tar over litt og litt. Hehe, neida. Jeg har tent luktelys og laget meg en proteinkaffi, rett og slett for å gjøre noen småting som gjør meg lykkelig på kontoret i dag. Jeg har jo disse #100happydays ‘a vet dere, så sånne koselige småting i hverdagen gjør en forskjell 🙂

Dere har sikkert sett oppskrift på proteinkaffi tusen ganger da det ikke er noe nytt på noen måte, men jeg legger den ut likevel 🙂

IMG_9946

♥1 scoop sjokoladeprotein ♥ 1 kopp sterk kaffi ♥ 4-5 dråper sjokoladestevia ♥ 1 toppet ts kakao. Ha pulveret i en shaker med 0,5 – 1 dl vann (kommer an på hvor sterk smak du vil ha) og hell i kaffien sammen med stevia og kakao. Rør godt og nyt !

Etterhvert blir det en pause i jobbinga for å hente stor pakke fra x-life, jeg regner ikke med jeg er den eneste som har skaffet meg litt av hvert derfra den siste tiden? ; ) Gleder meg til å vise dere ! Ha en fin dag alle sammen !

IMG_9945 IMG_9944

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *