BULGARSK UTFALL M.M

God lørdag!
I skrivende øyeblikk sitter jeg å nyter en god kopp kaffi med magen full av omelett. Det inspirerte meg til å skrive om den supre eggeplomma som mange fitnessfolk er redde for på grunn av fettinnholdet. Det er så mange grunner til å spise den! Mer om det i morgen 🙂

Den siste tiden har jeg kjørt overkropp og underkropp annen hver dag. I går var det egentlig tid for overkropp, men jeg la inn litt bulgarsk utfall på slutten av økta. Jeg må innrømme at jeg er blant dem som har hoppet galant over den øvelsen og holdt meg til knebøy, rett og slett fordi den er så steike pain in the ass. Av en eller annen grunn har jeg nå plutselig fått helt smaken for den, den kjøres til og med flere ganger i uken! Jeg får helt fantastisk kontakt med rumpa.

Jeg har begynt å like hvor enormt sliten, andpusten og pumpa jeg blir av denne øvelsen. Kjører man med korte pauser og mange reps fungerer det jo knallbra som en liten fettforbrenningsboost, samtidig som den utfordrer rumpa 😉 Dagens treningstips er med andre ord å legge inn bulgarsk utfall på slutten av økta di ! Ikke vær redd for å bruke vekter så lenge du er sikker på utførelsen.

IMG_9988IMG_9987

Så over til noe HELT annet! Jeg bare MÅ tipse dere om at min gamle favoritt tights fra Nordic star er lagt inn i x-lifes sommersalg. Den jeg har på meg på bildene er den nyeste modellen med godterifarget skrift som har med en supersøt drikkeflaske i pakka. Jeg elsker stoffet i disse tightsene. Litt tykt og med veldig god oppstrammingseffekt. Toppen min er også på salg i blå. Jeg har str. M, så jeg vil si de er litt små i størrelsen. Ellers er jo tightsene fra Rohnisch et fantastisk kupp. Størrelsene forsvinner fort, så vær rask. Salget varer kun EN DAG TIL !

Ha en herlig lørdag alle mann !

IMG_9999

7 comments
 1. Nå ga du meg ny inspirasjon til å gjøre bulgarsk utfall! Jeg var ganske flink på dette tidligere, men nå VET jeg hvor vondt dette gjør, både under selve økta og i 3 dager etterpå 😛 God helg til deg!

  1. hehe så bra! 😀 den kjennes somregel alltid ! God helg til deg og!

 2. Hei! Har sendt deg to mail uten svar, har de kommet frem? Om du ikke har svart pga at du er opptatt, så er det helt greit 🙂 Må bare høre om du har fått de.

  1. De er kommet frem og nå har du fått svar 🙂

 3. Kan du vise og forklare hvordan du gjør bulgarsk utfall for å mest kontakt med rumpa?

  1. Jeg kan lage en video av den 🙂

   1. Flott! Jeg kjenner det nemlig mest i forside lår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *