MOMENTS

Hei folkens !
Jeg hadde store planer om å filme bulgarsk utfall for dere til mitt ukentlig rumpeinnlegg men jeg klarte å glemme både kamera og ledning hjemme. Bootymandagen blir derfor booty-et eller annet annet denne uken! Helgen har gått i ett og det er ikke det første som har gått i stresse/glemmeboka i Julies hode skal jeg love dere. Gøran var bortreist i helgen og jeg har styrt med ting og tang hjemme, blant annet malt rekkverket på den fine terassen som han bygde på garasjen i fjor, vært i dåp til fadderbarnet mitt Cassandra og hatt kvalitetstid med barndomsvenninner. Med andre ord – en velfylt helg. Syns ikke det er helt naturlig å dele bilder fra alt jeg gjør på privaten her på bloggen, men noen nye og noen gamle snaps fra hverdagen skal dere få se 🙂

Desktop57

Jeg er en ivrig bruker av snapchat og de stakkars vennene mine får kjenne på at de har meg på lista for å si det sånn! Jeg prøver å begrense treningssnaps da, da jeg vet at det faktisk kan bli litt slitsomt. Men over all så tror jeg at jeg er en snapvenn som kan bli litt too much.. haha huff.

#1 = Jobbselfie. Jeg har jo, som dere sikkert har fått med dere, noen gryytidlige morninger på shapes om dagen, noe som er bra for da får jeg nyte sola på ettermiddagen ! Litt trøtt i tryne og en del gjesping er dog ikke mulig å unngå…

#2 = Selfie fra cardiotur etter jobb. Deilig å nyte det fine været og koble av hodet etter jobb. Capsen fra 2xu er også genial å skjule trynet litt med når man ikke vil se folk og 😉

#3 = Vår vakre lille pus, Mille. Hun kan smelte et hjerte av stein ♥

#4 = Svett og HELT UTSLITT selfie etter 6 timers maling av terasse (i bakgrunnen) sammen med svigermor på lørdag. Vi hadde helt fantastisk vær og prata og koste oss. På slutten merka jeg likevel at underarmene og skuldrene var ganske kjørt – i tillegg til at ryggen var mørkerød fra solsteika.. Feira første strøk med en sukkerfri skogsbærcider, noe som egentlig ikke hører hjemme på en treningsblogg. Men- så er jeg heller ikke helt vanlig heller, liker jeg å tro hvertfall!
Desktop58

#5 = En bakkeintervallselfie!

#6 = Formbilde i badspeilet i ny topp fra better bodies. Sååå gøy med definisjoner i muskulaturen!

Nå venter mer jobbing! Ønsker alle en strålende fin mandag. Husk at denne dagen setter standarden for uka 😉

4 comments
 1. Hei på deg!
  Ville bare si at du stråler om dagen! Du er bare helt nydelig, og så blid – og avslappet?

  Ps! Perfekt kvinnekropp jeg håper du trives MASSE i!

  Ha en fin dag 🙂

  1. Såå utrolig glad jeg ble nå! Så utrolig koselig at du skriver sånt til meg 😀 Jeg er både blid og avslappet, så herlig at det syns 🙂
   Ha en nydelig takk og takk for kommentaren! 🙂

 2. Du ser utrolig bra ut Julie

  1. tuuusent takk Mona! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *