VIDEO; «FIRST» IMPRESSION AV MUSCLESPEED

God morgen !

Her kommer en liten «first impression» av pre-workout produktet Xtreme Muscle speed som jeg er så heldig og får prøve. Etter denne videoen ble filmet så dro jeg på trening og jeg kan bekrefte av jeg fikk god energi og fikk svettet godt fra meg, akkurat slik som slike produkter skal fungere. Jeg har hørt at noen syns det prikker i kroppen av denne, men det kjente jeg ikke noe til. Kun en behagelig energi gjennom hele økta. Tok nok en del flere sett enn jeg ville gjort uten, og det er det jeg liker! Jeg er veldig følsom for koffein og kan bli noe kvalm av pre-workout shakes, men det ble jeg ikke av denne.

Den finnes i smakene Berry og Tropical blizz. Veldig søte, noe som passer meg bra. Har dog hørt noen syns den er litt for søt, men det er smak og behag. Du finner produktet HER. Absolutt genial når du er trøtt og sliten eller skal ha en beintung økt! Sjekk ut flere pre-workout produkter her.

4 comments
 1. Vil bare si noe om den pre-workouten: du må nesten teste den gjennom flere økter, og gjerne ikke dager etter hverandre. Du tilpasser deg mengden koffein i den veldig raskt og på veldig kort tid vil du merke mindre til effekten. Jeg brukte den 4-5 dager i strekk, på 3., 4. og 5. dagen merket jeg ikke noe særlig, men så lot jeg det gå noen dager uten, så tok jeg det i ca 2 dager, og da var energien fint. Poenget er ikke å bruke det for lenge i strekk, maks 2-3 dager. Mulig det er annerledes for folk som er mer følsomme for koffein. En annen ting jeg vil nevne er at smaken ble for meg veldig kvalmende for hver gang jeg tok den, dermed endte det med at jeg tok et lite glass fremfor en shake og heiv den i meg. Mulig andre liker smaken bedre enn meg, men de kunstige søtningsmidlene og koffeinet lagde en rar smak, som jeg vanligvis ikke har noe problem med med andre produkter.

  1. Jeg har skrevet et innlegg om dette allerede; http://julierafoss.com/?p=662
   Fint å høre din opplevelse og, det er nok mange som opplever det samme.
   Man bør ikke bruke slike produkt for ofte, kun når det er ytterst nødvendig 😉

 2. Syntes den funker knall men blei ekstremt kvalm etter 2 ukers bruk så måtte slutte

  1. hmm så merkelig!
   Forløpig går det greit for meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *