JULIE TESTER; 2GOOD

IMG_9960Antrekk: Topp // Tights (adlinks)

La meg først gi dere en liten background story på mitt forhold til proteinbarer…
Jeg er en stor tilhenger av det meste med ekstra protein og ting som smaker søtt. MEN- når det kommer til proteinbarer er jeg ekstremt kresen og ikke en drømmekunde på noen som helst måte. Jeg har hatt en favoritt gjennom alle mine leveår, og det var hekta på powerpack med mørk sjokolade. -Helt til jeg spiste den mens jeg hadde spysyka og dermed opplevde å smake den i retur, noe som egentlig har ødelagt den for alltid, dessverre. Etter det har jeg rett og slett ikke funnet noen favoritt.  Det som er så rart er at jeg liker virkelig ALT av mat, inkludert det som ingen andre liker, men barer!? Nope!

Så, med meget skeptisk innstilling smakte jeg på barene som jeg fikk tilsendt i forige pakke fra x-life. 2good med peanut butter smak og 2good med cookies & cream. Dette er min dom;

IMG_9971
IMG_9977

2good peanutbutter
Selv om det er umenneskelig lenge siden jeg har smakt snickers så syns jeg denne var veldig lik det vake minnet jeg har av den. Veldig god, litt seig slik som snickers og med god nøtte/karamellsmak.Veldig stort pluss for lite proteinsmak! Hver bar inneholder 30 g protein og 39 g karb, noe som passer fint etter trening. Fettinnholdet er på 15 g, og helhetlig er dette en energitett bar som metter godt. Ikke noe negativt, men noe å være obs på om man er forsiktig med kcalinntaket ditt. Super til lørdagskos! Her får du dem i stor pakning og her finner du dem enkelthvis.

2good cookies & cream
Vel, personlig syns jeg ikke denne smakte min forestilling av cookies & cream, selv om jeg aldri har smakt kjeks og krem sammen. Den faller ned på lista i forhold til peanøttbutter smaksmessig. Innholdet er likt som i den over, bortsett fra at denne bare inneholder 10 g fett, noe som er et pluss. Jeg har dog ikke hørt om noen andre enn meg selv som ikke liker denne til nå, så mest sannsynlig kan du se helt bortifra min mening og elske den for alt jeg vet. Her finner du 12pakning og her finner du dem enkelthvis.

Har du en proteinbar favoritt du kan anbefale meg?  Og nei, jeg liker ikke questbars heller. Ikke en eneste en av dem. Swebar med pepperkake eller karamell går an, bortsett fra det er jeg som sagt en klin umulig kunde! Som sagt så er powerpack med mørk sjokolade som er min favoritt – antakelig til jeg går i graven…:)

19 comments
 1. atkinsbarene er jo knallgode da, selv om næringsinnholdet ikke blir helt det samme som en proteinbar 😉

  1. Ja faktisk når du sier det så kom jeg på at jeg liker kokos ! Men får vondt i magen av dem :/

 2. Hei, jeg prøvde proteinbaren fra Nutrilett her og den synes jeg smakte veldig godt.. den med rich choc. Jeg har smakt på en del barer men ikke likt noen av de, men denne proteinbaren kunne jeg spist hver eneste dag og kan ikke ha den liggende her for da spises den :)))

  1. takk for tips! Jeg spiste nutrilett darsk chokolate før, men plutselig var den ikke god lengre. Huff, jeg er umulig når det kommer til dette 😛

   1. den er farlig god synes jeg… men om jeg kan spise en sånn en til lørdagsgodt i stedenfor en anna sjokolade gjør jeg det med glede.. For denne synes jeg er knallgod :))

 3. Enig, atkins hazelnut crisp daybreak eller noe sånt, atkins brownies er også ok. De «gamle» fra multipower, classic med banan og mørk sjokolade, den med bare sjokolade (lys), og en med kokos og sjokolade. Vet ikke om disse finnes lenger? Multipower hadde også noen digre plater med sitronsmak og sjokoldetrekk, de var digg husker jeg!!

  1. jeg husker også de gode fra multipower, syns de eldste er best!

 4. big 100 fra proteinfabrikken 🙂

  1. den faller helle ikke i smak her, huff 😛

 5. Synd du ikke liker Questbars, som er de beste og reneste proteinbarene ute på markedet :/

  1. Vel, det beste for kroppen er jo mat, så jeg syns det går fint 🙂

 6. Hva med fortifix ?

  1. ikke noe for meg :/

 7. Nutramino Crispy (vanilla & caramel) 🙂

  1. den har jeg ikke smakt! Kanskje noe å teste ut 🙂

 8. Personlig liker eg protein barene fra Nutramino. Kjempe gode:)

  1. har smakt de weightloss barene, de syns jeg ikke var så gode. Kan være det er noen jeg ikke har smakt 🙂

 9. jeg liker goodlife 🙂 med peanøtt eller pepperkake.

  1. hmmm lurer på om jeg har smakt de, men husker ikke helt. Takk for tips! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *