VIDEO; BULGARSK UTFALL

Jeg fikk et ønske om film av bulgarsk utfall, så da ble det det!

Jeg har pøvd mange forskjellige vrier for å få maks kontakt med rumpa, og dette er det jeg har endt opp med. Selv om dette funker best for meg så kan det være du må finne din egen vri, men du kan jo prøve dette du og 🙂
For å få kontakt med rumpa så foretrekker jeg å enten bruke kettlebell, som på filmen, eller stang på ryggen. Fremside lår tar fort over jobben, så finn ut av hva som passer deg best. Jeg har beinet langt frem for best kontakt med stumpen. Har du beinet nærme benken vil øvelsen bli mer fremsidelår dominant. Prøv deg frem og finn ut hva som funker for deg mtp. hvordan du legger til vekt !

8 comments
 1. Hei! Tok denne for første gang på leeenge på fredag. Og selv om jeg ti vanlig kjører masse beinøvelser som bøy, glute bridge osv, så reiv det noe helt forferdelig i rumpa i helga. Hadde nesten glemt hvordan det er å være så støl i rumpa. Haha. Foretrekker stang jeg da. 🙂

  1. jepp, den river særdeles godt!! Jeg har valgt den bort i lang tid men har endelig fått den inn i øktene mine igjen:)

 2. Må teste med kettlebellkulå mi ja. Takk for tips. Hva er det du drikker? Får ikke helt med meg det i videon

  Ann

  1. bare hyggelig 🙂
   Jeg drikker Xtreme Muscle speed, en pwo 🙂

 3. Hei 🙂 skal man strame rumpen på toppen? Er det best å kjøre den med tung belasting eller lettere?

  1. rumpa jobber mest i bunnen av løftet, men stram gjerne under hele bevegelsen 🙂 Jeg ville variert mellom lett vekt/høyrep og tung vekt/lavrep.

 4. Hat/elsk-forhold til denne øvelsen! Hvor mange sett og reps kjører du, og hvilken vekt? 🙂

  1. samme her! 😛 nå i det siste har jeg kjørt 12-15 reps med fokus på dybde, med 20 kg stang. gjerne 4-5 sett når jeg først er i gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *