VIDEO; KOSTTILSKUDD TOUR

I går filmet jeg en liten kjøkken-tour for dere. Jeg får en del spørsmål om hvilke kosttilskudd jeg bruker og det varierer egentlig litt i perioder, men det du ser i videoen er stort sett det det går i jevnt over. Basicen er liksom proteinpulver, kreatin og bcaa. I tillegg bruker jeg selvsagt selolje, men den står i kjøleskapet. Linker til tilskuddene finner du under videoen.

Det jeg sier om Test-booster boksen er dog helt på tryne, beklager det, hehe 🙂 Dette er den rette forklaringen;  Alpha Test Booster inneholder hele 1200mg Fenugreek per dagsdosering. Nylig publisert studie (27.okt. 2010) viser at ingrediensen Fenugreek har positiv effekt på styrke i både under- og overkropp, samt gir en bedre fordeling av muskler og fett på kroppen. Klikk her for å lese studien. Produktet inneholder ingen stoffer som vil slå ut på en dopingtest. Fenugreek har den siste tiden blitt brukt som hovedingrediens i de fleste «test boosters» verden over, hvor brukerene rapporterer en god effekt (økt styrke, muskelvolum og potens / sexlyst). (info hentet på x-life.no).

Hylle nr.1
Kreatin i pilleformZMAGlutaminTest-boosterFrenzy fatlossSinkFresXtreme MusclespeedVitamin DSolBrun
Hylle nr.2
KaseinKreatinBCAA
Hylle nr.3
ErteproteinTroponin
Hylle nr.4
Steviadråper

Har du ønsker til videoblogg? Hyl ut! 😀

11 comments
 1. Sweetdropsene ville jeg oppbevart i kjøleskjapsdøra 😉

  1. å , det har jeg aldri hørt om! 😛 hvorfor det? 🙂

 2. Hei!
  Jeg lurer på noe angående ferie og trening, og jeg tillater meg å spørre her fremfor en privat mail da jeg tenker at det er flere som lurer på dette 😉

  Jeg skal på Hovefestivalen som varer i 6 dager. Jeg er vant til å trene 5-7 dager i uka, hvorav de aller fleste øktene er styrke, legger inn evt litt kondisjon ved lyst. Spørsmålene mine er om 1: jeg i det hele tatt skal ta med treningstøy (jeg blir ikke fanatisk av å ikke ta det med, men jeg kunne tenke meg å bruke dødtida på dagen til å gjøre noe mer fornuftig enn å drikke øl 😉 ), og 2: hva jeg kan trene? Rettere sagt, kunne du gitt eksempler på kroppsvektsøkter der man får kjørt hele kroppen? Push-ups er så klart oblgatorisk, spensthopp o.l. også, men hvordan kombinere disse er vel spørsmålet mitt 😉 Spurter/andre intervaller er også «yes please»!

  Håper du ikke synes dette ble for omfattende, og håper du svarer da jeg regner med at jeg ikke er alene om dette 😉

  1. Hei Marie !
   Flott at du spør, jeg har nemlig fått lignende spørsmål på mail. Svar kommer i et eget innlegg med forslag til ferietrening! 🙂

 3. Perfekt!

 4. Hei:) berre eit spørsmål ang kreatin, skal man ta det åleine eller ta det sammen med mat/proteinshake? Skal man droppe kaffe når man bruker det?

  1. Hei !
   du kan fint ta kreatinen i en shake eller alene, det har ikke noe å si 🙂
   Du trenger ikke droppe kaffe 🙂

 5. Ok best å ta det før eller etter trening?

  1. Gjerne før 🙂

 6. Er det nåke fare i drikka alkohol når man bruker det?

  1. vel, ikke fare, men kreatin skal jo hjelpe med å gi bedre prestasjon på trening og dermed bedre fremgang. Jeg vil si at alkohol jobber litt i mot akkurat det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *