SPRINTMORGEN

FOR EN START PÅ DAGEN !
Nettet er nede hjemme hos oss, så jeg drar hjem til mamma og pappa for å jobbe og blogge. Morgenstunden etter jeg står opp som vanligvis består av jobb, er nå altså erstattet med en rolig kaffestund hvor jeg sitter å kikker ut av vinduet før jeg drar til mamma. Resultatet av denne rolige stunden uten nett resulterte i at jeg plutselig fikk lyst til å ta en sprintøkt. (Internettfri er jaggu ikke dumt!)

Så da tok jeg på meg fingerskoa, luftig shorts og BB topp og heiv i meg en PWO. Dere som følger meg på insta så kanskje video av den. BCAA og Xtreme musclespeed. Så kjørte jeg avsted til bygdas vesle idrettsbane. Ikke mye å skryte av, men den funker. Gira meg opp med dunk-dunk musikken min i bilen og kjørte på.  Jeg fikk nemlig ny spiller til bilen av min kjære i går, så jeg kan spille av fra spotify på mobilen. Sykt digg!! 😀

IMG_9666

Det er godt og vel ett år siden jeg sprintet sist, så det kjennes at kondis er ferskvare for å si det sånn. Beina ble ganske fort shaky også. Sprint er jo utrolig eksplosivt og det krever derfor mye av muskulaturen. Men fy søren som jeg digger følelsen av å fly i vei. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig dette er og hvor utrolig utmattet man blir. Jeg hadde seks drag på 100 meter med ( litt for) kort pause. Neste gang skal jeg prøve meg på åtte drag, men forløpig holdt det med seks. Jeg er tross alt ikke vant med denne typen trening lengre. Pulsen var ganske høy lenge etter hvert drag, men det er bare èn ting å gjøre med det ! Fingerskoa er best til denne typen trening da jeg får godt fraspark og de gjør det lett å løpe forfot. Teknikken har heldigvis ikke forfalt like mye som kondisen…. Gleder meg allerede til neste tidlige morgen på idrettsbanen!

Nå må jeg sette i gang med jobb på nett før det er pt-timer på shapes. Ha en fin dag !

IMG_9656IMG_9670-001

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *