MÅNEDENS ANBEFALING

IMG_8568-001 IMG_8575-001
Tights // Sko (adlinks)

Månedens anbefaling er noe jeg har skrevet om utallelige ganger her på bloggen, og da spesielt i sammenheng med rumpetrening. Minibands har vært utsolgt lenge hos x-life, men endelig er de tilbake. Jeg skrev et innlegg for en god stund tilbake om rumpetrening du kan gjøre hjemme med disse strikkene, sjekk det ut her. Disse øvelsene kan selvsagt også gjøres på gymmet. Det er rett og slett en genialt redskap for deg som virkelig ønsker å bygge rumpe og styrke setemuskulaturen din. Du får tre stk i pakka med forskjellig styrke. Gul er lettest, så kommer rød og deretter sort. Du kan også kombinere dem for å få enda mer motstand.

Som dere kanskje skjønner så anbefaler jeg disse fra dypet av mitt hjerte. Bare PRØV i f.eks. glutebridge og KJENN SELV !!! Disse er en knall bra invistering i hobbyen din og noe du kan bruke til utrolig mye. Invister i rumpa di og gå for Sklz minibands 😉 Du finner dem her.

IMG_8572-001

Gog lørdag alle sammen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *