DU BESTEMMER

Tenker du noen gang at du aldri kommer til å nå målet ditt? Da har du mest sannsynlig rett. Vil du klare noe så må du fortelle deg selv at du kan og at du er fullstendig kapabel. Si til deg selv at alt er mulig, for det er det. Kanskje tar det lang tid, men du kan klare akkurat det du bestemmer deg for. Ikke vent på at ting skal legges til rette for deg eller at andre skal ta deg dit. Hvert eneste steg mot mål må du ta selv.

start med å se for deg den kommende uken. Se for deg de tingene som du vet du pleier å tenke at du burde gjøre. Se for deg at du ikke dropper ting og hopper over ting, men utfører det du skal. Kjenn om du kan få frem den tilfredsstillelsen og mestringsfølelsen du får. Er det ikke bedre enn følelsen av å skuffe deg selv med alt du hopper over?

IMG_0123

IMG_0142

Antrekk; tights // topp (adlinks)

DU er sjefen i ditt liv og hver eneste handling bestemmer du selv. Ingen kan droppe trening eller spise en hel kake for deg- det er kun ditt valg. Den eneste som kan bestemme hvordan ditt liv blir er deg selv. Å skylde på andre er bortkastet tid og du vet med deg selv hvem som egentlig har ansvaret. Du kan klare så mye mer enn du tror, ikke sett grenser for deg selv! Begynn å fortelle deg selv at du kan oppnå ditt mål. Om du sier noe annet, hvordan skal du da klare det?

Du vet hva du vil ha og hva som skal til? Go and get it. The body achives what the mind believes. For hvert rette valg du tar er du ett skritt nærmere.

IMG_0136

2 comments
  1. Bra artikkel, liten tankevekker på en søndagsmorgen før ny diettuke 🙂
    Det må forøvrig sies at du ser veldig veldig bra ut i tillegg. Ops :/
    Ha en fin ny uke!

    1. så bra du likte den 🙂
      Tusen tusen takk, så hyggelig!! 😀 ha en fin uke du og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *