FRA DYPET AV TRENINGSHJERTET

God formiddag folkens !
I dag har jeg en oppriktig og ærlig anbefaling til dere. To plagg jeg virkelig elsker! Jeg vasker dem hele tiden og bruker dem på nytt – de hentes rett fra tørkestativet og går rett i vask i en evig sirkel.

Rohnisch har en topp i lang modell som minner veldig om de lange singlettene du får kjøpt på H&M og Cubus. Det er så digg å ha noe som går litt lengre ned og som sitter som de skal. Ikke bare er stoffet og passformen perfekt, de er også veldig ok i pris! Du får dem i vannmelon som jeg har, i sort og i lyseblå. Dette er uten tvil på topp 5 på listen over de beste treningstoppene jeg har hatt noen gang. ..og jeg har hatt MANGE treningstopper. Om du vil kan du dra den langt ned på rumpa og en sklir ikke opp igjen !

IMG_0203 IMG_0202-001

Så har jeg en tights å anbefale også. Den er fra Nordic star og har et stoff som faktisk også minner om bomullstights man får kjøpt på H&M, men den er litt tykkere og strammere i stoffet slik at den skjuler skavanker. Den er perfekt i livet med litt bred strikk som ikke strammer men sitter fint. Den jeg har på bildene er på tilbud nå, men det har også kommet en ny modell med godterifarget skrift i siden som har akkurat samme deilig stoff og passform. Jeg tar meg selv i å gå med disse plaggene hele tiden selv om jeg har enormt mye (kremt) å velge mellom. Også denne er veldig fin i prisen, både den på tilbud og den nye modellen.

Er du glad i myke plagg som ikke er syntetiske så kan jeg anbefale disse to for deg!  Skoene er også en all time favorite hos meg og jeg har dem i flere farger. Inov8 har jeg skrevet om tusen ganger før, så de kjenner dere igjen nå vil jeg tro 😉  Dette er en helt ærlig mening og ikke noe jeg har fått beskjed om å si. Rett og slett bare en mening fra dypet av treningshjertet 🙂

IMG_0198

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *