NETTCOACHING KAMPEN

Det er mange som driver med nettcoaching og siden jeg startet har det eksplodert med nye coacher, spesielt den siste tiden. Det reklameres både her og der, bilder deles, konkurranser deles og statuser skrives i ett sett. Det brukes både albuer, nebb og klør for å komme seg frem på markedet og få kapret kundene på nett. Personlig har jeg valgt å holde en lav profil og det er av flere grunner.

– Det værste jeg kan tenke meg er at det skapes forventninger som er urealistiske rundt det jeg gjør. Jeg tilbyr ingen mirakelkur eller programmer som får deg til å se ut som en fremmed på tre uker. Jeg tilpasser kost og treningsprogrammer etter kundens utgangspunkt og mål slik at de når det de ønsker på best mulig måte, det kan jeg stå hundre prosent inne for. Jeg tilpasser ikke noe som gir helt sinnsyke underverker på null komma niks og som krever at kunden må bruke ti forskjellige kosttilskudd og også ulovlige preparater for at jeg skal få lagt ut et helt vanvittig før- og etterbilde på siden min slik at jeg får tretti nye kunder. Nøkkelen til suksess (om man vil gjøre det lovlig, som etter min mening er best) er rett og slett hardt arbeid og en måte å spise og trene på som du trives med.

– Jeg ønsker ikke at folk skal tenke at jeg er mer prat enn handling eller at jeg er oppskrytt. Jeg ønsker å kunne leve opp til forventningene jeg og andre skaper til meg.  Selv er jeg veldig imot «opp-hyping» og overdreven reklame. Jeg vet at mange lar seg rive med og i værste fall lure av lokkende reklame og at markedsføring er viktig om man ønsker å «nå langt». Jeg ønsker dog  ikke å hype opp mitt varemerke men heller holde det lavmælt.

IMG_9748

Den beste reklamen, etter min mening, er kunder som anbefaler meg på eget initiativ fordi de faktisk er veldig fornøyd.
Det er gjennom bloggen min og gjennom fornøyde kunder jeg har bygget om min kundekrets, noe jeg er veldig glad for. Det jeg skriver på bloggen er det jeg står for, og måten jeg behandler kundene mine er slik jeg jobber. Det er det hele.

—–

Jeg kunne ha tatt opp kampen jeg og. Skrevet status på status om hvor bra jeg gjør det og hvorfor jeg er bedre enn alle andre. Hypet meg selv opp for å «kapre» kunder. – Men det er ikke meg i det hele tatt og det er ikke slik jeg vil jobbe. Jeg tror på ydmykhet og jeg tror på jordnærhet. Også når man begynner å gjøre det bra.

Velger du meg som coach så gjør jeg mitt beste for å hjelpe deg. Velger du ikke meg som coach så er det helt ok. Jeg ønsker ikke flest mulig kunder, jeg ønsker meg fornøyde kunder. Jeg ser på meg selv som utrolig heldig som har klart å bygge opp firmaet mitt så jeg faktisk kan leve godt av det som jeg elsker å drive med. Kanskje jeg burde vært bedre på markedsføring men jeg er faktisk veldig fornøyd med at kundekretsen min øker av seg selv. Alle trenger slettes ikke gjøre ting på samme måte, selv om jeg føler meg underlegen med tanke på promotering i havet av dagens nettcoacher. Det er da jeg må minne meg selv på at alle er unike, og jeg har faktisk funnet min måte å gjøre ting på.

8 comments
 1. Stå på Julie! du gjør en knall bra jobb, uten tvil!:)

  1. tusen takk for det Malene 🙂 🙂

 2. Så hærlig at du tar opp d her 🙂 du e helt utrolig på så mange måte! Masse kunnskap, jordnær å du gjør alt for å gjør kunden din fornøyd! For min del så ser e på deg med stooor respekt for at du står for det gode arbeide du gjør å ikke treng å hold på å legg ut bilda i hytt å pine! «Work hard in silence, and let the success make all the noice» 😀
  Du er kjempe flink i det du gjør, å det merkes godt at du legg arbeid i det du utføre 🙂 stolt av deg, å forsett det gode arbeide som du gjør 😀

  1. tusen tusen takk for gode ord Elin, det setter jeg utrolig pris på!!
   Så godt å høre 🙂 du er god <3

 3. Veldig bra! 🙂

  1. 🙂 🙂

 4. Dette er så flott å lese, og det er nettopp derfor jeg bare har benyttet meg av ditt tilbud, i tillegg til å tipse andre om deg. Stå på!

  1. det setter jeg veldig pris på Ane! tusen takk ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *