DUKKE PÅ DAGEN, GYMRAT PÅ KVELDEN

Har du flere treningsklær enn pynta og vanlige klær? Jeg kjenner mange som er i den situasjonen og det er jo egentlig veldig naturlig. Mange har uniform på jobb og fritiden bruker jo mange av oss på gymmet eller i sofaen med mat, så behovet for finklær er kanskje ikke så stor for «gymrotter». Jeg føler meg dog litt motsatt når det kommer til dette. Jeg har nemlig hele skapet stappa med klær, og selv om treningsklærne opptar en del plass så har jeg uten tvil mest vanlige og pynta plagg. Jeg elsker å pynte meg og dolle meg skikkelig opp. Får jeg muligheten så griper jeg den!

ehopa

I helgen fikk jeg nesten følelsen av å være litt schitzo. Jeg var i barnevelsignelse til ungen til venninna mi og gikk med skjørt, en haug med sminke og krølla hår. Når jeg var ferdig der satt jeg håret i hestehale, byttet skjørtet ut med tights, finskoene ut med joggesko og dro på trening. Jenta som satt å nippet til kaffikoppen og snakket babyspråk med babyer sto plutselig å pumpa opp musklene og gjorde forferdelige løftegrimaser. Snakk om «identitetsskifte» !

Selv om jeg er ei treningsjente to the bone så syns jeg det er viktig å bare være ei vanlig jente i blant uten at det nødvendigvis syns at jeg bruker mye tid på gymmet utifra hvordan jeg kler meg. Vi jenter må beholde femininiteten vår mener nå jeg ! 🙂 Eller hva mener du ?

2 comments
  1. Er helt enig med deg i det. På søndag har du mulighrten til å pynte deg igjen, vi skal jo on feire din pappas 60 års dag ♡♡

    1. Det blir koselig 🙂 ♥♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *