JULIES VANILJEDRØM

God søndags morgen !
I dag skal jeg dele en av mine favoritt-treats. I det siste har jeg tenkt; «hva ville musklene mine valgt?» når jeg skal finne ut hva jeg vil spise. Mer om det i et eget innlegg, men denne desserten/mellommåltid/snacks er hvertfall perfekt på kveldstid fordi den inneholder kasein som tas sakte opp i kroppen. I mens du sover (eller glor på netflix…) restituerer du og musklene bygges opp igjen 😉

Du trenger;
40 g vaniljekeasein ♥ kanel ♥ 2-3 vaniljesteviadråper ♥ litt vann

Bland alt sammen og ha den litt i kjøleskapet/frysen. Vannmengden bestemmer du selv utifra hvor tykk du vil ha den. Etter 5 min er den klar til å nytes. For en ekstra sommertwist; legg til noen oppvarmede jordbær 😉 Obs! Steviaen kan sløyfes da kaseinen er ganske søt i seg selv.

IMG_0113IMG_0115

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *