FØRSTE FORSØK

Som jeg nevnte her på bloggen på søndag så skulle jeg prøve å løpe 5 km for å kjenne litt på hvordan det føles før color me rad i august. Slik ble det! Jeg fikk ikke endomondo appen til å funke, så jeg tok det på skjønn og på husk hvor langt jeg løp. Gøran regnet ut avstanden når jeg kom hjem og det viste seg at jeg faktisk løp 6 km istede for 5.

Jeg undervurderer tydeligvis meg selv når det kommer til løping og kondis. Det gikk over all forventning og var egentlig fullstendig gennomførbart. Jeg er jo ikke vant med å løpe denne type distanse i det hele tatt, jeg holder meg alltid til 100, max 200 meter, og da er det sprint. Pusten gikk greit igrunn hele veien, men det jeg syns var verst var at hodet omtrent kokte. Det var skikkelig lummert i været i tillegg, så svetten silte når jeg kom hjem og jeg var SPRUT rød, haha.

Desktop61

Tydeligvis så er jeg ikke i så rævva løpe- og utholdenhetsform som jeg trodde. Det var utrolig digg å kjenne på mestringsfølelsen, selv om 5 km sikkert er en lek for mange. Jeg var i hvertfall ikke i mitt rette element men jeg er veldig fornøyd med at det gikk såpass bra : ) Planen er å løpe 5-6 km hver søndag fremmover mot løpet, så har jeg hvertfall forbredt meg litt 🙂

1 comment
  1. Så flink du er, som jeg alltid har sagt:» bestemmer du deg for noe, så gir du deg ikke før du har klart det» Stå på, du klarer det du vil, godklem fra mamma:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *