IRON MARATHON SUPERSETS – CHALLENGE ACCEPTED

ooooh yeaaahhh….Jeg ble utfordret av Else (som jeg forøvrig ler meg i hjel av i hvert innlegg hun poster) til å kjøre en Iron Marathon Supersets, Suziestyle. Og selvfølgelig takker jeg ikke nei!  Utfordringen gikk ut på å starte med 1 reps på knebøy og 1 rep militærpress (skulderpress m. stang). Annen hver gang knebøy og militærpress uten pause, og for hvert sett øker du med 1 rep. Målet er å komme til 20 reps, da har du på en måte fullført. Jeg hadde ikke peiling på hvilke vekt jeg skulle ha, men i og med at jeg har vært litt forsiktig med vektene den siste tiden og fokusert mest på volum + at jeg var GRISESTØL i rumpa så startet jeg med 55 kg i knebøyen og 30 kg i militærpress. Det er kanskje noe regler på hvor mange prosent av 1RM man skal starte med, men dette ble hvertfall tungt nok i haugevis.

Desktop62

Antrekk; Skins tights ♥ // Inov8 sko (adlinks)

Helt ærlig så var jeg litt tøff i trynet og tenkte at dette ikke ble så galt. Men jo – det var galt. Fy søren så puls jeg fikk. Svetten rant etter rep nr. 5!  Jeg kjørte med null pause frem til rep nr.7, da måtte jeg stoppe og riste meg litt. Målet var egentlig å slå repsantallet til Else som var 13 reps (hun har dog allerede slått meg siden hun kjørte med tyngre vekt på bøy), og slå til med 14. Men nei, det var ikke nubbesjans i havet. Og jeg lover dere- jeg er sta som fy når det kommer til konkurranser. Det GIKK IKKE! Jeg kom til 11, og da sa det BOM stopp. Jeg gikk egentlig bare å la meg i et hjørne i ti min etterpå… Veldig skuffet over at jeg ikke fullførte målet mitt, men så går det jo an å prøve på nytt 😉 Else – I’m coming for you!
Her kan du se videoen av Suzanne Svanevik hvor hun utfører nettopp dette. Jeg kan ikke skjønne hvor hun har gjemt bort svetten, men ok!

wpid-20140710_153510.jpg

Sjokka over min egne rævva prestasjon på denne grusomme oppfinnelsen…

4 comments
  1. Wow, for en økt! Endret du vektene underveis, i så fall etter hvilken indikator? 🙂

    1. nope, vektene er de samme hele veien, du bare øker med 1 rep for hvert sett, så og si uten pause. Killer!! 😀

  2. Yaay! Har fått med meg at du gjennomførte før nå altså, men ikke hatt tid til å skrive «yaayy» enda, men nå er jeg sykemeldt i seks uker, så da benyttet jeg anledningen;) høhøhø! Du er awsm, kjempebra jobba!;*

    1. haha thank you 😀 skal prøve igjen til jeg slår deg, bare så du vet det ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *