STORY OF MYE (SNAP)LIFE

Beklager manko på bra bilder om dagen. Jeg har helt ærlig vært litt i sommerferiemodus fra å lade speilrefleksen, så det skal gjøres nå med en gang faktisk. Så da er de random skog- og verandaposeringene mine tilbake før dere aner ordet av det 😉

Det var litt moro å dele de intense snapsene mine med dere sist så jeg gjør det igjen jeg 🙂 Jeg tror snapchat er en av de mest underholdende appene jeg har hatt, og det gøyeste jeg har brukt telefonen til. Mulig det ikke er så gøy for andre og at det bare er jeg som har gale venner men da har hvertfall jeg det gøy! 😛 Disse er hovedsaklig fra forige uke og helg.

Desktop60

Desktop60-001

Kollasjer9

♥ #1 = Jeg liker å ta meg god tid samt å ha mye å velge mellom når jeg skal sminke meg. Dette var bare litt av utvalget før jeg skulle i barnevelsignelse i helgen.

♥ #2 = I den forbindelse lagde jeg min første (esktremt usunne og gode) oreokake. Desverre pisket jeg matfløte istede for kremfløte så den ble litt flytende, men hele greia forsvant i selskapet noe som virkelig var moro 🙂

♥ #3 = Et glass FRES før løpeøkt er et must !

♥ #4 = Jeg og Gøran var ute på lang-date i helgen med spa, middag, kaffe på fiskebrygga og kino. Valget mitt falt lett på sushi. Jeg deler alltid opp bitene så de skal vare lenger. Mulig jeg ødelegger hele sushien slik, men jeg syns bitene er alt for store å ta i ett bit! Er det noen som er enige??

♥ # 5 = Prøvde meg på 5 km jogg på søndag. Hodet steg sikkert med tredve grader. Gjennomsvett fra topp til tå!

♥ # 6 = På vei til svigers sammen med mamma og pappa. Digg å ikke gå med treningsklær. Looove it.

♥ # 7 = Jobbselfie mandag morgen er et must. Jeg er alltid et kvarter for tidlig ute, så da må jeg informere alle venner om at jeg er oppe når de sover. Selvsagt!

♥ # 8  og 9 = Riskakemania på kontoret. Battle of the ugliest. Omtrent daglig kost på min snapchat.

♥ # 10 = Preworkout før sprinttrening forige uke – frenzy fatloss og xtreme musclespeed. Svetten spruta!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *