RAR I FORM, STRAKS FERIE

Da var det tid for å ta fatt på den siste arbeidsdagen på Shapes før jeg tar ferie frem til søndag. Denne dagen blir hektisk da jeg har lagt opp sånn at jeg får en del timer og jobb i går og i dag slik at jeg får unna en del før jeg tar ferie. Jeg liker best når jeg kan ta ferie og føle at jeg fortjener det. Dere som har oppfølging på nett eller har avtale med meg ang. kostplaner/ treningsprogram skal selvsagt få det dere skal ha uansett. Jeg tar med meg dataen på ferie. Litt senere svar enn normalt må dere dog regne med.

Det blir ikke noe sydenferie på oss i sommer. Vi har så fint vær her hjemme at det kan vi heller utsette. Ferien min skal tilbringes på Gørans barndomshjem Byremo. Stille og fredlig på landet 🙂

image1IMG_0177
I går var jeg skikkelig rar i kroppen og følte meg veldig uvel. Jeg svimlet hver gang jeg reiste meg og hadde konstant verk i bakhodet på siden. Når jeg kom hjem fra jobb på ettermiddagen skulle jeg ta ti min på sofaen før jeg gikk å trente. De ti minuttene ble til to timer, og likevel sov jeg som en stein når jeg la meg 23.30 ! Ikke vet jeg hva som foregår. Føler meg ikke helt pigg i dag heller, men nå skal jeg jo snart slappe helt av så da satser jeg på at det blir bra igjen fort.

Ønsker alle en fantastisk tirsdag !

2 comments
  1. Huff, god bedring! Ikke gøy å ikke være helt 100% :/

    1. takk for det! Nei, det er kjedelig :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *