FETT ER FETT !

IMG_1492

Gjett hvem som har vært flink jente å drukket selolje hver dag denne uken?
Jeg må ærlig innrømme at den oljen har fått stå i fred i kjøleskapet en lang stund, rett og slett fordi jeg har problemer med mat og drikke som har fettaktig konsistens og som slimer seg rundt inni munnen. Men – min godeste samboer har lusket rundt og snakket om proteinsyntese meg her og proteinsyntese meg der, og til slutt ble jeg bare nødt til å begynne med det igjen. Det er ikke så galt når man bare tenker over hvorfor man bør drikk det ! X-life sin selolje smaker 100 ganger bedre enn Møllers tran, det kan jeg love dere.

Hvorfor velge selolje som et av dine kosttilskudd? Fordi:
– Det virker betennelsesdempende
– Øker muskelveksten og høyner proteinsyntesen
– Hjelper kroppen å opprettholde hormonbalansen
– Motvirker alzheimer, depresjon og åreforkalkning (kilde: fitnessbloggen)
– Motvirker stive og ømme muskler og ledd
– Motvirker tørr hud
– Det inneholder fettsyren DPA som ikke finnes i tran eller fiskeolje
– Det kommer fra spekket til selen, i motsetning til tran som kommer fra leveren (som er et filtreringsorgan som igjen setter høyere krav til produsentens filtreringsprossess).

Konklusjon: JUST DRINK IT !
(ja, jeg vet det smaker ********, men når jeg kan så kan dere !) Dessuten, denne fra x-life har appelsinsmak. Litt bedre 🙂  Klikk her, få den hjem og gjør kroppen en tjeneste !

658_xlife_essential_omega_1

6 comments
  1. Hei! Jeg har aldri helt forstått hva forskjellen på møller tran og selolje er. Er det det samme? Jeg tar møller tran hver dag, men jeg leser aldri at noen andre gjør det. Alle tar jo selolje, så derfor lurte jeg på om møllers tran ikke er det samme? Håper på svar:)

    God helg!

  2. Dumt spørsmål helt sikkert, men er det virkelig olje fra sel? De høres jo litt ekkelt ut vil nå jeg si. Tviler ikke på alle de gode, sunne egenskapene og effekten av å ta det ved siden av trening. Bare synes det er litt ekkelt at den søte selen må lide for dette…

  3. Bestilt 🙂 Takk for tipset.
    🙂

  4. Thea: Møllers tran er laget fra torskelever, selolje er laget av selfett. Begge deler er marine fettkilder som er rike på Omega 3 – som er kjempebra for deg 🙂 Så bare fortsett med møllersen du, litt samma hvilken du tar, så lenge du tar det !

  5. Klarer ikke konsistensen på selolje, brekker meg om jeg prøver å drikke det rent. MEN mitt triks er å blande det sammen med sterk saft (jeg har en selolje uten smak). Om du bare rører fort rundt deler oljen seg i små fett»perler», og da er det bare å skynde seg og svelge det rett ned. Merker ikke noe til oljekonsistensen da!

  6. […] har skrevet et innlegg om selolje HER, og om fordelene med kreatin HER. Go for it […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *