JULIES SEIKAKER

Jeg elsker faktisk fisk men jeg spiser det veldig sjeldent. Nå fremmover tenkte jeg å endre på det. Sei og torsk er utrolig billig og bra proteinkilder som smaker fortreffelig om det bare tilbredes bra! Jeg har også laget tunfiskkaker, så det kommer det oppskrift på en annen gang. (Du som tenker at fisk er kvalmt – det kan faktisk være du skifter mening!) Er du lei av kylling eller syns du karbonadedeig blir dyrt i lengden? Da syns jeg du skal gi fisken en sjanse. Det sies jo i bodybuildingmiljøet at fisk er magisk for formen og 😉

Dette er ikke vanskelig og krever ingen mesterkokk. Du blander rett og slett bare alt sammen og steker i panna. Jeg syns de smakte fortreffelig sammen med asiatisk grønnsaksblanding og f.eks. båtpoteter, men her kan du selvsagt velge det du liker best.

IMG_0216 IMG_0213IMG_0219

Det du trenger er;
♥ 1 pakke sei eller torskefilet
♥ 2 egg
♥ 3 ss sesammel
♥ Hvitløkspepper og krydderblanding
(eller annet krydder du liker)

Tin fisken og mos den med stavmikser. Bland så inn alt det andre, form  dem til små «kaker» i hendene og stek i panna noen minutter på hver side. Jeg syns det fungerer bra å snu dem ofte og steke på høy varme slik at de blir litt crispy. Jeg stekte opp disse og hadde dem i kjøleskapet slik at jeg kunne ha dem til middag tre dager på rad. Perfekt og utrolig enkelt !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *