UKENS SPRINT

Sist sprinttrening hadde jeg på onsdag morgen, før jeg dro på ferie. Endelig følte jeg at jeg kom skikkelig inn i siget og fikk god dreis på det igjen. Jeg startet jo med 6 drag på 100 m på den første sprinttreningen for å starte litt rolig. Denne gangen gikk det helt fint med ti drag og energien holdt seg  i beina hele veien. Denne uka tok jeg sprinten som en egen beintrening, for det er faktisk såpass mye påkjenning og krever mye restitusjon med en slik økt. Jeg prøvde ut å springe på gress denne gangen og det funket det og.

IMG_9700

Oppvarming er vel egentlig noe av det viktigste når man gjør noe så eksplosivt som sprint. Det er fort å få strekk i muskulaturen om man ikke er varm nok. Jeg starter somregel alltid med høye hopp i tribunen til venstre på bildet, dermed noen drag på 60 meter med høye knær og lett jogg helt til jeg føler meg klar. Man vil ikke brenne ut for mye energi i beina heller 😉 Jeg var så heldig å få perfekt vær og medvind på denne ukas sprint. Ekte sommerfølelse 🙂  I dag er det tid for beintrening igjen, men denne gangen blir det nok bulgarsk utfall og rumensk markløft 😉 God lørdag !

Genser // BB Shorts // Sko (adlinks)

IMG_9720

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *