LET’S GET UNCOMFORTABLE

IMG_0261-001Genser // BB sportsbh på tilbud (adlinks)

God tirsdag folkens !
Jeg har en utfordring til deg i dag; Gjør noe på trening som du ikke har gjort før eller som du ikke er god på !

Det kan være en ny øvelse, en ny type sett, sirkeltrening eller kanskje iron marathon supersett? Utfordre deg selv og kom deg ut av den gode, gamle komfortsona. Kanskje finner du ut av noe du er veldig god på, eller kanskje du blir motivert til å jobbe med å klare det bedre neste gang?  Vi har godt av å være litt ukomfortable, kjenne litt på at vi er usikre og ikke 100% bekvem. Det er slik vi utvider horisonten vår og blir bedre !

Min plan for i dag er å kjøre sumo markløft. -En øvelse jeg ikke er noe god på og aldri gjør. For å gjøre det hele perfekt skal jeg toppe det med 15 spensthopp i minuttet i ti min som avslutning. Perfekt for dagens økt når jeg føler for å være ukomfortabel !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *