FREDAGSPJATT + HELGETILBUD

IMG_0288IMG_0296
Antrekk; Genser på tilbud // Tights på tilbud (adlinks)

God fredag folkens !
Jeg sitter på kontoret på Shapes i skrivende stund. Det er så varmt at jeg føler jeg skal besvime. Dere må huske å drikke nok vann i denne varmen folkens ! Jeg svetter hverfall konstant, og det merkes på energinivået. Planen var egentlig å løpe litt bakkeintervaller på morgenen før jobb, men det tok lengre tid å svare på mail enn jeg hadde planlagt så da ble det avlyst. Jeg tviler på at det blir noe av i dag da, siden temperaturen er HELT uutholdelig å trene i ute. Tross varmen fikk jeg en digg økt i går på bein og rumpe. Jeg gjorde en liten vri på kick back i kabel som fikk det til å svi godt i glutsa. Mer om den på bootymandag! ; )

Nå skal det bli godt med helg kjenner jeg. Det har vært en hektisk og varm uke.
Jeg elsker fredagsfølelsen! Også har jeg enda en gledesnyhet til dere; x-life har helgetilbud på alt bra Abilica denne helgen. Treningsutstyr i alle fasonger og former. Perfekt hvis du trenger noe til hjemme- eller utetrening! Klikk på bildet under, så kommer du til salget.  Mine favoritter er uten tvil treningsstrikk og foamroller.  De har jeg blogget om haugevis av ganger 🙂
Nyt dagen !

helgetilbud_juli_bloggere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *