SUMMER TREATS

Flere enn meg som vegrer seg for varm mat for tiden ? Det frister ikke med noe som gjør at varmen i kroppen stiger ytterligere.  Jeg har funnet mine favoritt sommertreats som passer perfekt på varme dager !

♥ Vannmelon
♥ Nektariner
♥ Frosne druer
♥ Dream is, gresk yoghurt med sitron

IMG_0233IMG_0267

Hele denne uken har jeg gått å spist noen skjeier av dream isen nå og da mens jeg har solt meg, i desperasjon for å få kjølt meg ned. Den er så utrolig god og frisk. Ikke verdens verste innhold heller! 4,5 g fett pr.100 g. Sukker er det jo i den da, så det er ikke det mest optimale mellommåtidet, men pytt sann. Det er sommer og man skal nyte litt 😀 Til uken tenkte jeg å finne frem smoothiemaskinen, så da skal jeg dele noen oppskrifter med dere.

Jeg har sett de nye frozen yoghurtene i butikkene men har ikke fått testet dem enda. Det skal absolutt gjøres i nærmeste fremtid. Noen som har prøvd dem?

☺♥ Ikke glem helgetilbudet hos x-life ! Tilbud på alt av treningsutstyr fra Abilica 😀 ♥☺

2 comments
  1. Den med pæresmak er god 😀

    1. den skal prøves! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *