RUMPA FORSVANT

IMG_0480Skins tights // Topp (adlinks)

Haha, gjett hvem som fikk TOTALT panikk etter en tur i helfigurspeilet her om dagen?
Jeg fikk det for meg at rumpa vi var blitt borte, og bicepsene også. Hvem strenet bort på gymmet for en rumpeøkt? Jo, det var denne jenta. I full desperasjon. (Enkelte dager kan man lure på hvor dum det går an å bli).

Selvfølgelig forsvinner hverken rumpe eller biceps over natta, men enkelte dager kan man ha mindre vann i muskualturen (og i fettet!) og man vil se mindre ut og ha mindre «trykk». Dette er helt normalt og stort sett varierer det ganske mye hos oss alle. Uansett, jeg fikk hvertfall en knall økt som så slik ut;

♥ Frontbøy i supersett med kickback i maskin
♥ Good mornings i supersett med donkey kicks i smith
♥ Ja-nei maskin, myoreps

Grunnen til at jeg supersettet såpass mye var fordi jeg hadde veldig dårlig tid. Anywayz – det brant godt i stumpen og jeg følte jeg hadde redded den fra forfall – (selv om hele forfallet selvsagt bare er innbilning 😉 Bicepsene, som jeg aldri har trent noe særlig, trente jeg to ganger forrige uka. Da har jeg hvertfall stoppet det innbilte forfallet, hoho 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *