SUKKERFRI SORBET-KREM UNDER 10 MIN

«90 dager uten sukker» prosjektet vårt er godt i gang og jeg har laget en yumyumyumi dessert/smoothiesak som virkelig var en fest i munnen – helt uten sukker ! Den er farlig enkel å lage og er ferdig på 10 min, kanskje ikke det en gang 🙂

Du trenger (for min porsjon):
♥ 300 g bær (jeg brukte bringebær og skogsbærblanding)
♥ 1 most banan, helst litt fryst
♥ 1 scoop vaniljekasein
♥ 1 scoop sjokoladeprotein
♥ Valgfri mengde sukrin gold
♥ 4 ss kokosmelk

Tin bærene og bananen litt på forhånd slik at det blir medgjørelig i smoothiemaskinen. Putt alt oppi en blender sammen med ca 1,5 dl vann og kjør på full guffe til du får en jevn, tykk masse. Som du ser på bildet så ble min veldig tykk fordi bærene var ganske fryst. Om jeg ville hatt den flytende måtte jeg tint dem litt mer. Prøv dette folkens ! Næringsrikt måltid som smaker hiiiiimmelsk. Hjemmelaget sorbet 🙂

IMG_0506 IMG_0509

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *