«VANLIG NORSK KOSTHOLD»- FROKOST

God lørdag !
Her startet dagen med at jeg dro på butikken og handlet inn til en ekte norsk frokost. Grovbrød, leverpostei, servelat, fiskepudding, italiensk salat og majones! Jeg og Gøran satt å mimret litt fra barndommen her en dag og bestemte oss for å gjenskape den i form av en god gammeldags frokost, så det gjorde vi. Fult pådekket bord på kjøkkenet med telys, akkurat som da vi var små 🙂 Som liten spiste jeg ALLTID brødskive med servelat, majones og agurk, hehe. Fire skiver gikk ned på høykant og det smakte helt himmelsk. Jeg skjønner dere som spiser «normalt norsk kosthold», for det smaker jo veldig godt. Jeg foretrekker likevel cottage cheesen og omeletten min på daglig basis 🙂 Magen min trives best med det.

Nå har vi hvertfall fylt godt opp og er snart klare for en lørdagsøkt. For min del er det løping som står på planen! Løypa jeg har løpt til nå er på 6 km, så mest sannsynlig blir det den i dag også. Endomondo appen fungerer heldigvis på den nye mobilen min slik at jeg kan følge med på farten underveis 🙂

IMG_0512 IMG_0513

I går kveld (les; natt) lå jeg å kikket på x-life.no for å sjekke om de hadde fått inn noen nyheter, noe som de alltid gjør i august. Og gjett hva folkens… Verdens fineste nyheter har kommet fra favorittmerket mitt; Better bodies. Oh my God sier jeg bare. Alt fra gensere, t-skjorter, kosebukser og tights med dritkult og unikt mønster. I’m in love! Designerene bak Better bodies har virkelig skjønt seg på smaken min sier jeg bare. Årh, kan ikke vente med å få noe av dette hjem! Helst ALT! Alle nyhetene finnes i flere farger også. Jeg har plukket ut favorittene mine på bildet under. Resten av nyhetene og gamle produkter finner du her.
Ha en nydelig dag folkens !

T-skjorte // Topp // Genser // Belte // Tights (adlinks)

Desktop67

4 comments
  1. Å det så veldig koselig ut 🙂 Jeg husker de frokostene da dere var små ja , koselige minner.♡♡♡

    1. ja det var så koselig med felles frokost 🙂 <3

  2. AHA, så det er dette som er den der «vanlige maten» som alle prater om. HEMMS.

    1. jepp, etter hva jeg har oppfattet 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *