VIDEO; HVORDAN BRUKE LØFTEREIMER

Det krever litt øvelse å få reimene stramt på, men øvelse gjør mester! 🙂
DET HOLDER Å SURRE RUNDT STANGA ÈN GANG! Da er det lettere å slippe om noe skulle skje.

Forskjellige typer reimer får du kjøpt her. Genaialt redskap når grepet er det som hindrer deg i å løfte tyngre.

4 comments
  1. Hei søtis! Ikke for å være kritisk, men tenker det er greit å si fra hvordan jeg tenker rundt å binde seg selv fast i stanga. Du bør kun snurre én runde, altså droppe den andre runden rundt. Det blir fremdeles stramt nok, jeg lover. Hvorfor? Fordi hvis noe skulle skje, si at du får kink i ryggen eller mister en balansen eller et eller annet, så er du nå SURRET FAST i stanga og kan ikke slippe den (risikerer å gjøre vondt verre om det skulle bli skade) i motsetning til å surre kun én gang som holder i massevis og hvor du bare kan slippe hvis noe skulle skje. Bare en liten heads up;*

    1. jepp, enig! Takk for innvending, jeg skriver det som en note i innlegget 🙂
      (Y)

  2. Det beste er vel uansett å trene opp grepet sitt. Man er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd!

    1. Der er jeg litt uenig med deg. Når man begynner å bli veldig sterk så er det kjedelig å måtte trene med mindr vekter enn man egentlig klarer, fordi grepet er for svakt (da mister man jo mye av effekten). Selv trener jeg så langt det rekker uten reimer, og når grepet glipper går jeg over til reimer. Jeg ser ingen poeng i at styrken ellers i kroppen skal holdes tilbake av grepet.. 🙂 om man trener uten remer så langt det rekker så vil man uansett bli sterkere på sikt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *